Factura pe firma de la iTunes AppStore
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 11.10.06

Trimit un mail la apple support:

I want to purchase from the App Store with my company’s credit card (the iPhone is bought by my company). For this i need an invoice with your’s (iTunes S.à.r.l, Luxembourg) VAT Number and my company’s VAT Number. Please tell me how could i get the invoice.

Raspuns:

Good Morning Dorin,

I understand you would like the iTunes Store’s VAT number. Please accept my apologies for any delay associated with this situation.

The iTunes Store sells only to customers as end-users for personal, noncommercial use in their respective countries of residence. For more information, you can review the iTunes Store Terms and Conditions:

http://www.apple.com/legal/itunes/ww

Please know that I have provided as much information about this issue as possible. Thank you so much for your email today and please know that your business is greatly appreciated to the iTunes Store.

Sincerely,

Kachiri
iTunes Store Customer Support

Please Note: My hours are Monday thru Thursday 7:00 a.m. to 4:00 p.m. and Sunday 8:00 a.m. to 5:00 p.m.

Thank you for allowing me the opportunity assist you. You may receive an AppleCare email survey; any feedback on how I assisted you would be appreciated.

1. Mie nu mi se pare totul in regula aici, adica de ce nu pot sa cumpar pe firma aplicatii?
2. Nu vreau factura hard-copy, ajunge si una pe mail.
3. Cred ca astia vand la negru aplicatii. Firma iTunes S.a.r.l. este inregistrata in Luxemburg (paradis fiscal), de unde nici dracu nu face rost de extrasele lor de cont. Pe de alta parte developerii sunt obligati sa trimita facturi la iTunes (http://www.iphonedevsdk.com/forum/business-legal-issues/4945-european-financial-report-invoice-needed.html)

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pentru ca end user, noncommercial nu inseamna firma…
pentru ca ei spun asta, acolo unde noi nu citim niciodata si cautam repede butonul de accept
wink
pentru ca afacerile se fac altfel…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Acu’ și tu… vrei să-ți deduci tva-ul de la 50 de cenți app pt iPhone ? smile

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca ai o companie cu 100 de angajati, vrei sa le cumperi tuturor in iFon, si o aplicatie de business (scumpa, 20-30$) cred ca 600$ recuperati sunt buni.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Dacă ai o companie cu 100 de ifoane în regim enterprise, ai și pe cine să suni ca să primești “eu VAT number” și invoice electronic wink
Ca să nu mai vorbim de faptul că dacă ai o companie cu 100 de ifoane în regim enterprise, 600 $ nici nu se văd. Nici când intră, nici când ies :D

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 11.10.06

Pai zi-mi si mie, care e diferenta intr-o companie cu un angajat si una cu 600000? Eu vorbesc de un principiu contabilicesc elementar, este de dreptul meu, ca si client sa primiesc factura. Nu are nici o relevanta daca sunt persoana fizica sau juridica, eu dau bani, vreau dovada ca am cumparat. 

Jose Rodolfo - 16 Decembrie 2008 06:42 PM

Dacă ai o companie cu 100 de ifoane în regim enterprise, ai și pe cine să suni ca să primești “eu VAT number” și invoice electronic wink
Ca să nu mai vorbim de faptul că dacă ai o companie cu 100 de ifoane în regim enterprise, 600 $ nici nu se văd. Nici când intră, nici când ies :D

Nici nu e posibil ca o companie sa ia 100 de aifoane, limita e de 3 pe abonament. Suntem clienti platinium la Orange cu un abonament shared minutes imens, avem 10 numere care împart abonamentul si tot nu este posibil.

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

@thesound: 100 de ipod touch atunci. Daca dai bani depe firma, da si eu zic ca ai dreptul la factura. Dar cum zice si tipa, nu poti face asta, adica sa dai bani din firma. Sau daca o faci e greseala ta.
@Jose Rodolfo: cand o sa am eu 100 de angajati o sa vreau sa-i dau unuia prima de craciun din TVAul recuperat de la Apple.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

The iTunes Store sells only to customers as end-users for personal, noncommercial use in their respective countries of residence. For more information, you can review the iTunes Store Terms and Conditions:

http://www.apple.com/legal/itunes/ww

smile