1 din 4
1
iPhone 3G finally unlocked by the Dev-Team!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

http://www.engadget.com/2008/12/16/iphone-3g-finally-unlocked-by-the-dev-team/

http://blog.iphone-dev.org/post/65126957/tis-the-season-to-be-jolly

Semnătură 

Necazul mi-l inec in alcool, dar bestia stie sa inoate…Ariciul e o pasare incapatanata. Nu vrea sa zboare decat daca ii trag un sut. Cand cazi, incearca sa ratezi pamantul. Intotdeauna beau cu masura. Masura mea e galeata. Exista doua tipuri de oameni: cel care spune intotdeauna ce gandeste, si cel care are prieteni. Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila. Daca nimeni nu te intelege, nu inseamna ca esti artist.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Foarte tare treaba. Mersi de info.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

aveti grija….This unlock method is available to iPhone 3Gs that have 2.11.07 baseband or earlier, we did warn you….. asta inseamna ca nu se poate unloca iphonurile 3G 2.2, problema ca si cine cumpara telefonul de acum incolo cu intentia de al unloca poate sa ramane cu gura sparta, daca primeste telefonul cu softu instalat 2.2

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

aia da, dar sunt convins ca in viitorul apropiat o sa lanseze ceva si pentru 2.2

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Eu zic că mai e de muncă ... Să mai așteptăm până apare o versiune corectă.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Eu chiar nu inteleg dece lumea se bucura de posibilitatea de a debloca telefonul din soft. O data iesita aceastea versiunea inseamna ca baseband-ul telefonului este blocat la o versiune mai veche. Asta automat inseamna ca functionalitatea la anumite update-uri de firmware nu o sa mearga cum trebuie. Eu am renuntat de mult la ideea de a debloca telefonul printr-o solutie soft. Am preferat sa-mi cumpar un proxi sim impreuna cu un programator USB pentru acesta. Cand apare o versiune noua de firmware cum a fost cel de la 2.2 doar ma duc si descarc de la ei de pe site un update pentru sim si in cateva minute pot sa folosesc noua versiune de soft iphone. Nu sunt nevoit sa astept luni de zile asa cum este in cazul versiunilor de soft. Da m-a costat 150 ron toata povestea dar in ianuarie cand apare versiunea 2.3 am sa pot face update fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Daniel - 20 Decembrie 2008 09:16 PM

in ianuarie cand apare versiunea 2.3

Detalii, te rog.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

Daaaaaa….detalii….de unde 2.3 in ianuarie! Am vazut si eu niste site-uri care ofera premii pt aia care ghicesc luna…..sau se vb despre ce o sa apara nou in 2.3…dar o data anume nu am auzit. Sti ceva mai mult?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Exista posibilitatea ca in Ianuarie la ultimul Macworld sa fie doar prezentata noua versiune si sa apara mai tarziu dar update-ul este in jurul acelei luni. Oricum din punctul meu de vedere nu vad cine stie ce imbunatatiri importante. Un soft de GPS bunicel deja exista si apare si versiunea pentru europa la inceputul anului. Nu vad ca 2.3 sa fie un update care sa aduca foarte multa functionalitate.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

push-ul promis din septmbrie?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Probabil dar putina lume o sa-l foloseasca. Daca vrei un setup business pentru Iphone-ul tau incearca un cont Exchange pe el sau si mai bine Kerio Mail 6.6 care permite si stergerea contului remote si multe alte functii. Un fel de blackberry dar cu mai putina functionalitate. Parerea mea este ca ei trebuie sa optimizeze codul ca aplicatiile sa manance mai putina memorie si mai putine resurse, lungind astfel viata bateriei.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

Probabil ati vazut acel demo al lui MuscleNerd…......http://blog.iphone-dev.org/ (aici)............mi se pare prea ushor…..si observ ca nu e nevoie de iTunes…...hmmmm…oare sa fie asa?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Vesti bune pentru cei ce au facut update oficial la 2.2 si vor sa schimbe providerul gsm

The iPhone Dev Team Unlocks the 2.2 Baseband  

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2541

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08

salut , sunt nou pe aici ... a aparut pe vrun’ site metoda prin care se deblocheaza?  smile

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Eu am incercat sa vad daca merge si din pacate pentru mine nu functioneaza. Este adevarat ca am un SIM vechi de cand era connex si nu unul nou Vodafone. Maine am sa incerc cu un sim nou sa vad daca merge.
Momentan se pare ca solutia Proxy Sim este tot cea care functioneaza pentru mine.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

nu merge.se pare ca soft-ul este scos la repezeala de catre cei de la dev team,si din pacate nu merge.acum tre sa cumpar o folie pt 2.2. pana sa incerc yellowsn0w eram pe 2.1,am facut upgrade la 2.2 in speranta ca v-a merge acest shit de soft dar se pare ca m-am inselat.nu mai o noua folie nu imi trebuia mie acum.in fine…asta e.
deci,atentie!!! nu functioneaza,sa nu faceti aceeasi prostie ca si mine.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

1 din 4
1