2 din 4
2
iPhone 3G finally unlocked by the Dev-Team!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

citez pe dark_one de pe alt forum
“Revin cu update -

functioneaza - pentru cei cu vodafone/cosmote ... sa nu uitati sa scoate pin ul de la sim (la mine asta era problema) “

... ?

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Si la mine am reusit sa-l faca sa mearga cu vodafone.
1. Am instalat BossPrefs
2. Disable la tot
3. Reboot cu functia din BossPrefs. Se pare ca asta este partea importanta
4. Am asteptat pana a facut reboot am mai asteptat cam 1 min am scos cartela si am reintrodus-o
Acum merge

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

daniel am v2.1 pe tel , dupa ce ii fac un update la 2.2 ce trebe sa fac k sa ajung la faza finala adik deblocarea ? de unde iau BossPrefs ...
mc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

@ sandubloc       A apărut un tutorial pe iClarified care-ți răspunde la toate întrebările. Găsești acolo tot ce vrei, de la 1.0.0 la 2.2.
@ cosmin mierlea Dacă ție nu ți-a ieșit nu înseamnă că e shit. Multe mii de utilizatori zic altceva. Insistă și vei reuși.

[ Modificat: 02 Ianuarie 2009 09:23 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

@ toma 10x
peste cateva ore ma duc plaza sa incerc cu cydia sa vad daca imi merge , revin cu un update

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

@toma
am incercat si metoda ta….degeaba….am sa mai incerc…daca a mers la altiii tre’ sa o ia si la mine….ms oricum…daca mai aveti metode cu care ati reusit postatile va rog

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

Salutari din plaza, cu iphonu deblocat…
Postez cand ajung acasa cum am reusit smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member

l-am deblocat , merge pe cosmote si vodafone ... smile (am reusit sa trimit sms si toate cele)
dupa ce am dat un restart nu mai mergea ... am inceput sa il tin in restarturi pana intr-un final cand a mers dar nu pot trimite sms-uri (singura problema) in rest merg toate ...
am inceput cu yellowsn0w (si nu a mers) dupa care am facut ca daniel am instalat si BossPrefs (disable la tot inafara de EDGE) nu cred ca are importanta ... eu nu am observat… desi se poate ...
un reboot cu BossPrefs (cu sim-ul in telefon) am asteptam 1:30 min cand a aparut ecranul “slide to unlock” dupa care am scos sim-ul si l-am re introdus, m-am dus in settings si i-am dat Airplane mode ON dupa 5s OFF si ... searching vreo 30 sec si .. RO COSMOTE ... smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

bine ca ai revenit acasa si ai postat asta :D altfel eu abandonasem deja…asteptam un nou update la yellowsn0w….cand am vazut ca ai postat din plaza cu tel deblocat de-abia am asteptat sa ajungi acasa sa vad cum ai reusit.faza este ca acesti pasi ii mai urmasem si eu…si nimic…nu perseverasem probabil…dupa ce am vazut postul tau am mai incercat de 2 ori metoda asta si mi-a iesit pana la urma.sper sa nu fiu nevoit sa-i dau vreodata restart,din cate am inteles intampina iar probleme dupa un restart.
sa speram ca dev team vor veni cu un update care sa rezolve aceste bug-uri…si sa aduca la maturitate soft-ul.in fine…sunt ff bucuros ca merge,nu stiu cum m-as fi descurcat fara iphone-ul meu :D
bafta si mersi inca o data pt post.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

a!uitasem.dupa reboot-ul din BossPrefs am asteptat sa apara slide to unlock…si am scos cartela…am bagat-o si a luat semnalul…dupa 1 min…ceva de genul…nu a trebuit sa mai dau airplane mode.
in fine,bine ca merge.
cei care mai reusiti deblocarea sper sa postati aici pasii…poate mai sunt si alte metode mai simple…nu stiu…zic si eu.
sper ca intr-o zi sa ma duc la un applestore in Bucuresti si sa-mi iau iPhone-ul gata deblocat…fara alte probleme…ah….vise din lumea a treia raspberryraspberry

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Mai mie nu-mi merge ...
Initial am avut 2.1 cu turbosim si mergea ok.
Azi m-am hotarat sa-i fac unlock , am urmat pasii, upgrade la 2.2, jailbreak, pe urma unlock cu yellowsn0w
dar nu-mi merge, am incercat si reset cu boss prferences nimic ... imi tot da INvalid SIM.
Faza-i c-am dezinstalat si yellowsn0w si nu merge nici cu TurboSIm, tot Invalid SIM imi da ...

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

am incercat si eu si merge cu simul de vodafone - am folosit tutorialul acesta

http://www.helpdeskofficer.ro/tutorial-decodare-iphone-3g-cum-sa-folosesti-iphone-3g-ul-in-orice-retea-yellowsnow/

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member

Acum merge ca au scos cEi de la dev team yellowsnow 0.9.4
Merge doar cu yellowsnow nu mai e nevoie de bossprefs
Cei care si-au int versiunea 0.9.1 de la yellowsnow sa dea remove dupa care sa o mai instaleze o data
Asa vor avea v0.9.4 si dupa restart va merge fara probleme si fara sa mai astepti sa vada simu, etc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Uraaa !  A mers !
Culmea este ca aveam yellowsn0w 0.9.4 dar nu mergea, dar ultimele posturi m-au determinat sa-i dau un re-install si vad c-a mers din prima !
Multam fain baieti !

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Aplicatia are inca probleme la unele telefoane merge la altele nu. Am 2 telefoane si cu unu merge ok cel de-al doilea are probleme. Asa ca pentru cei care aveti proxy simuri care merg ok nu faceti inca update. Mie mi se pare ca nu merita.

2 din 4
2