4 din 4
4
iPhone 3G finally unlocked by the Dev-Team!
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Pai daca e 3g si este unlocked din soft atunci vei gasi printre programe cydia si installer, si in interiorul la cydia (dai la search) programul yellowsnow instalat. La 2g nu stiu sa iti zic exact ce si cum deoarece nu am avut.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

pai nu vad nici un instaler sau cydia…inseamna ca e liber din fabrica

am obs ca atunci cand ma suna cineva si vreau sa resping apelul nu imi arata nimic pe ecran cum ca as putea sa resping acel apel….poti te rog sa ma ajuti ? merci anticipat

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Respingi apelul cu butonul de sus din dreapta. Dacă apeși o dată oprești soneria, dacă apeși de două ori respingi apelul.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

multumesc de raspuns Toma

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

acum nu inteleg o chestie, blootothul e pus degeaba? ca de fiecare data canddau cautare nu gaseste nici un device, desi am laptopul si alt telefon activa pe bluetooth ....

exista vre-o modalitate ortodoxa de a scoate pozele care le fac cu camera, pe Pc ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Îl legi cu cablul USB și deschizi iPhoto sau Image Capture. Prin bluetooth se poate conecta doar la handsfree. Nu merge transfer de fișiere.
Încă nu merge. Se pare că în iunie, noul sistem de operare, 3.0, aduce cu el și transfer prin bluetooth. Nimic nu e sigur, însă.

[ Modificat: 04 Aprilie 2009 02:09 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai se pare ca nu le gasesc pe astea 2 pe net….poti sa ma ajuti cumva ?

si in legatura cu aplicatiile , am scos mai multe de pe net , incercand sa le instalez imi itunes-ul ca nu poate pt ca nu le poate verifica ...trebuie sa iau neaparat cele pt versinea mea de soft 2.1 ? sau e altceva

as putea cumva sa conectez gps=ul fara sa fiu conectat la net ?
multumesc anticipat

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
george_fit - 03 Aprilie 2009 03:35 PM

salut, mi-am luat iphone si baiatul de la care l-am cumparat mi-a zis ca nu a fost codat din fabrica, avand in vedere ca i-as face update oficial , de unde pot sa aflu ca telefonul chiar e decodat din fabrica sau s-a facut cu un soft ?

multumesc

Pai ce fel de iphone este?: 2G? sau 3G?
Ce versiune de OS are pe el?
Ce versiune de modem firmware are? ....pt astea doua uitate in Settings/General/About/ si aici Version (pt OS) si Modem Firmware

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
george_fit - 04 Aprilie 2009 02:34 AM

si in legatura cu aplicatiile , am scos mai multe de pe net , incercand sa le instalez imi itunes-ul ca nu poate pt ca nu le poate verifica ...trebuie sa iau neaparat cele pt versinea mea de soft 2.1 ? sau e altceva

Nu are legatura versiunea ta de soft care e 2.2.1. E vb ca nu merg pt ca aplicatiile alea au fost luate pe un cont diferit de al tau si nu esti autorizat sa le folosesti. Si daca nu ai un cont cu atat mai mult nu iti merge. Fa-ti un cont pe iTunes (cauta in search “Cont iTunes” pe MacUser, sigur gasesti un thread despre cum se face) si pe urma in funcite de datele introduse poti cumpara sau poti lua doar aplicatiile care sunt gratis.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 04 Aprilie 2009 02:03 AM

Îl legi cu cablul USB și deschizi iPhoto sau Image Capture.

pai se pare ca nu le gasesc pe astea 2 pe net….poti sa ma ajuti cumva ?

Daca nu ma insel alea 2 aplicatii sunt pt Mac si tu ziceai ceva de PC. Pe PC conectezi iPhone-ul si o sa iti apara in My Computer o iconitza ca o camera foto si numele iphoneului tau. Dublu click pe ea ca pe un folder…si acolo gasesti toate pozele facute cu telefonul. Acum selectezoi care le vrei si dai copy/paste

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

as putea cumva sa conectez gps=ul fara sa fiu conectat la net ?

Mmmmmm….nope. Ideea este urmatoarea. Terminalele mobile (telefoanele) au GPS incorporat…Dar defapt aplicatia nativa functioneaza cu AGPS (Asistet GPS). AGPS defapt mareste timpul de conectare cu satelitii. In skimb nu poti sa te folosesti de asta in momentul de fata fara 3G/EDGE/GPRS/WI-Fi pt ca e nevoie la incarcarea hartii in Google Maps. Ceea ce tu cauti o sa fie disponibil deabia in versiunea de OS 3.0 cand o sa apara aplicatiile de Turn by Turn Third party care o sa aibe hartile pt diferite tzari deja incarcate full cu toate necesitatiile astfel sa se foloseasca numai de chipul GPS care comunica cu satelitul si te ajuta sa vezi unde esti (coordonate), fara o incarcare prealabila a hartii de fiecare data cand folosesti aplicatia, cum e acum in Google Maps.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Chucky - 04 Aprilie 2009 06:39 AM
george_fit - 03 Aprilie 2009 03:35 PM

salut, mi-am luat iphone si baiatul de la care l-am cumparat mi-a zis ca nu a fost codat din fabrica, avand in vedere ca i-as face update oficial , de unde pot sa aflu ca telefonul chiar e decodat din fabrica sau s-a facut cu un soft ?

multumesc

Pai ce fel de iphone este?: 2G? sau 3G?
Ce versiune de OS are pe el?
Ce versiune de modem firmware are? ....pt astea doua uitate in Settings/General/About/ si aici Version (pt OS) si Modem Firmware

uite versiunea : 2.1(5f136) ( as face update dar nu sunt sigur daca se merita ...tu ai 2.2 , e mai bine asa decat 2.1 ?

model firmware 02.11.07

si zici ca nu exista vrea-o cale sa citește regulamentul ? singura solutie e decat sa le cumpar ?...:( nu e bine , am mai avut un ipog video 60 si am reusit sa intalez alea 6 jocur care le scosesera pe piata

merci

[ Modificat: 04 Aprilie 2009 02:34 PM de toma ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

@george_fit
google is you best friend.
pui niste intrebari absolut elementare…pe bune acum…cauta pe google…cel putin intrebarile usoare…gen cum scot pozele de pe iPhone…si revin-o aici cu intrebari mai ‘dure’ raspberry
sunt niste baieti aici fff pregatiti care iti vor raspunde cu mare placere….te asigur.nu vreau sa te superi…dar se vede aiurea sa pui n intrebari una dupa alta…care mai de care mai banala…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

scuze cosmin, ai dreptate smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

DEV-TEAM vine cu o veste buna. In noaptea asta (no later than 7pm LA time - ora 5 dimineata la noi ) MuscleNerd va posta un demo live cu unlock pentru iphone 3G cu os3.0 . Cine vrea iphone 3G unlocked prin soft este indemnat sa cumpere cat mai repede unul .
http://blog.iphone-dev.org/post/124232620/big-week

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

4 din 4
4