merge Panther - asta ca sa nu fie nici TIGER / nici OS 9
nu este mare scofala cu XPOSTFACTO - si se misca foarte bine
pentru cei noi in lumea Mac - os 9 nu mai inseamna nimic (din pacate, chiar si mie mi-a trecut nostalgia acelor vremuri chiar daca mai trebuie sa apelez la el )
mda, si eu stau destul de mult prin os9, singura mea problema e ca nu gasesc un browser bun si rapid :( macuser.ro nu e afisat corect in icab si mozilla, iar in explorer si opera abia se misca in general timpul de incarcare la pagine e de 4-5 ori mai mare ca pe osX. in schimb Photoshop 7 si Quark 6 zboara
mda, si eu stau destul de mult prin os9, singura mea problema e ca nu gasesc un browser bun si rapid :( macuser.ro nu e afisat corect in icab si mozilla, iar in explorer si opera abia se misca in general timpul de incarcare la pagine e de 4-5 ori mai mare ca pe osX. in schimb Photoshop 7 si Quark 6 zboara
Draga dorutz, Quark 6 nu merge sub OS 9!
Poate Quark 5 sau, si mai bine, 4.11!
ai dreptate, Q5… 6 e sub Tiger… nu am drivere la printer in OS9 si printez in OSX din Q6… so… i got confused!
EDIT ! apropo stie cineva cum pot sa fac sa mearga sub OS9 un multifunctional Canon Pixma MP150? nu imi trebuie sa mearga full options, doar compatibil… pe win mai merg instalate drivere de la o imprimanta la alta si functioneaza de cele mai multe ori…
Vad ca spiritul Mac OS Classic n-a murit incă. iBook-ul meu portocaliu tocmai a fost reînviat week-end-ul asta, şi acum se lăfăie cu un Mac OS 9.2.2 pe el, Photoshop 7, Illustrator 10 şi alte jucării vechi…