nu-si are locul povestea aici dar pentru cine e interesat de o poveste tragicomica o sa spicuiesc putin.
ma indreptam catre servici dimineata la 08.30,distanta 3-4Km deci nu se pune problema de graba,trafic aproape inexistent doar 7 masini pe toata strada (intersectia aerogarii cu ficusului) opresc la semafor a doua masina ca era rosu,cel din fata mea intentiona sa faca stanga ca si mine.
se pune verde,intra in intersectie pana la jumate,eu langa el,dam prioritate celor care veneau din sens opus,semnal toate alea si cand aia opresc ca au primit rosu la semafor continuam noi,3 ca intre timp mai venise o masina langa mine.
la 25m ma opreste un nenea cu chipiu care sustinea sus si tare ca am trecut pe rosu si ca e pacat sa-mi pierd permisu la inceput de an si bla bla…cu alte cuvinte scoate frate ceva pe praful asta,din pacate nu aveam nici de un WC public pt ca intentionam sa stau putin la servici si sa ma intorc repede acasa.
i-am spus ca nu vreau sa semnez procesul verbal si m-am contrazis putin cu el asupra evenimentelor descrise in proces iar el ofuscat ca nu ciupeste nimic mi-a mai facut un proces pt comportament neadecvat (adica nu ai voie sa te contrazici cu organul si trebuie sa stai in masina nemiscat,art 61 nush ce lege) amenda 900ron cu primul proces verbal de 240ron si permis suspendat jur ca o sa ma rog tot anul de “sanatatea lui’ si o sa ard lumanari cu fundul in sus.
faza nasoala e ca luna viitoare astept al treilea copil si chiar aveam nevoie de masina,luni ma duc la tribunal sa depun contestatie si prin cererea de grefa obtin temporar permisul pana se inchide dosarul,martori nu au existat de nici o parte desi ulterior pe procesele ce le-am ridicat de la udriste a aparut un nene martor de partea politiei,cum se face de obicei,martorul default
La voi am o intrebare: in acea intersectie exista montata pe un stalp o camera de supraveghere,nu stiu daca a politiei sau a primariei dar cum pot afla si obtine inregistrare? pt ca sigur acea camera m-a surprins oprind la stop si asteptand culoarea verde,deci ma poate scapa de belea.