2 din 2
2
Cum se regleaza apple cinema display?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Înainte de închidere, felicitări! Moş Crăciun s-a urcat în săniuţă şi a revenit: era păcat să lase un macuser fluierînd a pagubă!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

Sar`na iaru,faptul ca am ramas fara permis de conducere ieri pt ca n-am avut bani sa dau șpaga unui politist ramas flamand dupa sarbatori este compensat de faptul ca am reparat monitorul,asa mult ma bucur…...desi amenda la politie este cat un monitor nou,adica 1100ron :(

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Frateee! Da’ ce i-ai facut, l-ai calcat pe trecerea de pietoni pe rosu?

Oricum, felicitari pentru reparatie!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

nu-si are locul povestea aici dar pentru cine e interesat de o poveste tragicomica o sa spicuiesc putin.
ma indreptam catre servici dimineata la 08.30,distanta 3-4Km deci nu se pune problema de graba,trafic aproape inexistent doar 7 masini pe toata strada (intersectia aerogarii cu ficusului) opresc la semafor a doua masina ca era rosu,cel din fata mea intentiona sa faca stanga ca si mine.
se pune verde,intra in intersectie pana la jumate,eu langa el,dam prioritate celor care veneau din sens opus,semnal toate alea si cand aia opresc ca au primit rosu la semafor continuam noi,3 ca intre timp mai venise o masina langa mine.
la 25m ma opreste un nenea cu chipiu care sustinea sus si tare ca am trecut pe rosu si ca e pacat sa-mi pierd permisu la inceput de an si bla bla…cu alte cuvinte scoate frate ceva pe praful asta,din pacate nu aveam nici de un WC public pt ca intentionam sa stau putin la servici si sa ma intorc repede acasa.
i-am spus ca nu vreau sa semnez procesul verbal si m-am contrazis putin cu el asupra evenimentelor descrise in proces iar el ofuscat ca nu ciupeste nimic mi-a mai facut un proces pt comportament neadecvat (adica nu ai voie sa te contrazici cu organul si trebuie sa stai in masina nemiscat,art 61 nush ce lege) amenda 900ron cu primul proces verbal de 240ron si permis suspendat jur ca o sa ma rog tot anul de “sanatatea lui’ si o sa ard lumanari cu fundul in sus.
faza nasoala e ca luna viitoare astept al treilea copil si chiar aveam nevoie de masina,luni ma duc la tribunal sa depun contestatie si prin cererea de grefa obtin temporar permisul pana se inchide dosarul,martori nu au existat de nici o parte desi ulterior pe procesele ce le-am ridicat de la udriste a aparut un nene martor de partea politiei,cum se face de obicei,martorul default

La voi am o intrebare: in acea intersectie exista montata pe un stalp o camera de supraveghere,nu stiu daca a politiei sau a primariei dar cum pot afla si obtine inregistrare? pt ca sigur acea camera m-a surprins oprind la stop si asteptand culoarea verde,deci ma poate scapa de belea.

Semnătură 

iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu ştiu dacă e cameră. Dă un anunţ pentru ceilalţi şoferi, dacă ai un martor, te-ai scos!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Du-te si intereseaza-te a cui e camera aia si fa rost de inregistrare. Sau fa-ti si tu un martor default. Orice, sa-i dai in cap la porc. Nu te lasa, ca nu ai ce pierde!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pur si simplu contești procesul verbal
90% din contestații au câștig de cauză în instanță
wink

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

bagă un ochi și acilea

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

Va multumesc pt sustinere,Mac de link-ul ce mi l-ai dat chiar nu stiam si este foarte folositor,multumesc.

Semnătură 

iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Scuze ca raspund cu intarziere insa in caul in care lampa cu neon es dusa recomand inlocuirea avesteia cu leduri albe smt.
Fac asta la toate monitoarele care vin la job cu lampile duse ( inclusiv laptopuri ). E migaleala sa lipesti 50 de leduri albe smt una langa alta grupate cate 4 in serie apoi paralel dar sa vezi ca invie notebook-ul cel mort e un sentiment taaaare placut.

Numai bine

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

2 din 2
2