1 din 3
1
Apple cumpara Adobe?!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Cititi si va minunati, imi vine greu a crede, dar:
http://www.pbs.org/cringely/pulpit/pulpit20060427.html

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Ce tare ar fii, nu cred ca e vreun mac user care sa nu-si doreasca o preluare adobe de catre apple, si acum nu-mi dau cu parerea ci astept sa vad daca reuseste Steve sa ii puna in sah pe cei de la Microsoft

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

deja expansiunea asta pe orizontala a celor de la Apple nu mi se pare a fi una sanatoasa. E o chestie de strategie, mai degraba, my 2 cents.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

One can only dream….
Apple cumpără Adobe. Apoi anunţă că va renunţa la versiunile Windows pentru Acrobat şi Creative Suite. Microsoft anunţă că nu mai dezvoltă Office pentru Mac. Apple anunţă suita iWork, compatibilă cu MS Office, care conţine si un program gen Excel (“Numbers”). Panică în rândul utilizatorilor business, care au nevoie disperată de Acrobat şi se văd nevoiţi să treacă în masă pe Mac. Mac OS X devine #1 ca sistem de operare, detronând Windows. World domination.

smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Tudor - 29 Aprilie 2006 01:00 AM

World domination.

smile

Pinky and the Brain. LOL

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

mda…am citit, cam mult de citit…
nu cred ca se va intampla asta…cel putin pe termen scurt

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 29 Aprilie 2006 01:03 AM

World domination.

smile

Pinky and the Brain. LOL

cand am citit cum a scris si ce a scris tudor, CHIAR ASTA am vrut sa scriu si eu smile super desene! naarf

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Ce frumos ar fii, sa ma duc si eu la munca si sa nu trebuiasca sa ma holbez toata ziua la nenorocitul ala de windows, ce vise frumoase

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mac OS X devine #1 ca sistem de operare, detronând Windows. World domination.

Right. Si sa vedeti voi atunci cum am injura la Steve si am trece pe ... pe ce naiba? Pe Sun? Da’ n-am eu grija, tot timpul o sa existe un OS mai haiducesc…!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 05.12.05
methodine - 28 Aprilie 2006 11:51 PM

Totul se poate pe lumea asta. Dat fiind că MAC OS X are suport intern pt PDF nu mi se pare improbabil, depinde dacă zvonul reflectă o realitate a unor discuții sau dacă e pură speculație. Trăim vremuri de mare mișcare…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

pura speculatie

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
shrek - 29 Aprilie 2006 04:59 AM
methodine - 28 Aprilie 2006 11:51 PM

Totul se poate pe lumea asta. Dat fiind că MAC OS X are suport intern pt PDF nu mi se pare improbabil, depinde dacă zvonul reflectă o realitate a unor discuții sau dacă e pură speculație. Trăim vremuri de mare mișcare…

parca tot mai sus scria și că in viitoarele variante de office va avea suport pentru pdf, sau am citit eu asta pe undeva…
oricum, asta nu inseamnă că microstift se gândesc să prea adobe, nu?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Am vrea noi… Insa nu cred ca Apple va arunca atatia bani cat ar trebui ca sa cumpere Adobe… mi se pare cam riscant.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Da ce zicetzi daca Steve ar anunta ca va cumpara Microsoftul sa si-l puna in camara??! wink

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

daca rollsroys si ferrari ar fabrica precum toyota, hyunday si volkswagen, ce farmec ar mai avea, ai vedea cate zece la 1 minut,
mie sincer imi place ideea ca apple este in inferioritate numerica ca user…este ceva special sa spui ca esti un macuser smile , sau ca ai un computer apple este “diferent”

Adobe buy Macromedia for $3.4 billion…

eu nu cred ca Apple are forta finaciara sa cumpere Adobe, iar adobe nu este o firma in dificultate, de abia a cumparat Macromedia asa ca ce ziceti voi sunt vise frumoase.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Si in plus e destul de bine sa fii in inferioritate numerica, nu zic ca cei de la microsoft nu au cele mai bune conditii de dezvoltare insa concurenta constructiva e oricand benefica si cand altcineva detine un monopol(vorba vine) pe piatza parca trebuie sa tragi mai tare, sa creezi lucruri noi, si cat timp apple trage sa ii prinda pe cei de la Microsoft din urma asta nu poate decat sa ne aduca noua utilizatorilor bucurii

Semnătură 

1 din 3
1