Ce tare ar fii, nu cred ca e vreun mac user care sa nu-si doreasca o preluare adobe de catre apple, si acum nu-mi dau cu parerea ci astept sa vad daca reuseste Steve sa ii puna in sah pe cei de la Microsoft
One can only dream….
Apple cumpără Adobe. Apoi anunţă că va renunţa la versiunile Windows pentru Acrobat şi Creative Suite. Microsoft anunţă că nu mai dezvoltă Office pentru Mac. Apple anunţă suita iWork, compatibilă cu MS Office, care conţine si un program gen Excel (“Numbers”). Panică în rândul utilizatorilor business, care au nevoie disperată de Acrobat şi se văd nevoiţi să treacă în masă pe Mac. Mac OS X devine #1 ca sistem de operare, detronând Windows. World domination.
Mac OS X devine #1 ca sistem de operare, detronând Windows. World domination.
Right. Si sa vedeti voi atunci cum am injura la Steve si am trece pe ... pe ce naiba? Pe Sun? Da’ n-am eu grija, tot timpul o sa existe un OS mai haiducesc…!
Totul se poate pe lumea asta. Dat fiind că MAC OS X are suport intern pt PDF nu mi se pare improbabil, depinde dacă zvonul reflectă o realitate a unor discuții sau dacă e pură speculație. Trăim vremuri de mare mișcare…
Totul se poate pe lumea asta. Dat fiind că MAC OS X are suport intern pt PDF nu mi se pare improbabil, depinde dacă zvonul reflectă o realitate a unor discuții sau dacă e pură speculație. Trăim vremuri de mare mișcare…
parca tot mai sus scria și că in viitoarele variante de office va avea suport pentru pdf, sau am citit eu asta pe undeva…
oricum, asta nu inseamnă că microstift se gândesc să prea adobe, nu?
daca rollsroys si ferrari ar fabrica precum toyota, hyunday si volkswagen, ce farmec ar mai avea, ai vedea cate zece la 1 minut,
mie sincer imi place ideea ca apple este in inferioritate numerica ca user…este ceva special sa spui ca esti un macuser , sau ca ai un computer apple este “diferent”
Adobe buy Macromedia for $3.4 billion…
eu nu cred ca Apple are forta finaciara sa cumpere Adobe, iar adobe nu este o firma in dificultate, de abia a cumparat Macromedia asa ca ce ziceti voi sunt vise frumoase.
Si in plus e destul de bine sa fii in inferioritate numerica, nu zic ca cei de la microsoft nu au cele mai bune conditii de dezvoltare insa concurenta constructiva e oricand benefica si cand altcineva detine un monopol(vorba vine) pe piatza parca trebuie sa tragi mai tare, sa creezi lucruri noi, si cat timp apple trage sa ii prinda pe cei de la Microsoft din urma asta nu poate decat sa ne aduca noua utilizatorilor bucurii