1 din 2
1
next generation iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

ma intrebam si eu zilele astea cand vine noul iphone,cel dupa asta 3g
ca tare cred ca nu mai vreau sa -l schimb
cu asta 3g au fost n rumoruri,de urmatorul nu se aude nimic?
avem sanse ca in 09’ sa ne dea jobs un nou iphone?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Apple Shaker - 21 Decembrie 2008 04:19 AM

ma intrebam si eu zilele astea cand vine noul iphone,cel dupa asta 3g
ca tare cred ca nu mai vreau sa -l schimb
cu asta 3g au fost n rumoruri,de urmatorul nu se aude nimic?
avem sanse ca in 09’ sa ne dea jobs un nou iphone?

Eu zic ca nu, nu in 2009!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

pai cam ce ai vrea mai mult ? smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

nu-mi place spatele de plastic (stiu ca e mai bun pentru receptie), dar fac atata galagie ca aluminiu si sticla sunt mai bune pt mediu… iar aluminiu arata mai bine ca plasticul lucios. Eu cred ca o sa-l modifice in 2009, la vara ca de obicei, vor fi modificari estetice mai mult si poate si ceva hardware (alta camera, wifi n, poate niste componente mai rapide si care consuma mai putin…)

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Alexi1982 - 21 Decembrie 2008 05:08 AM

nu-mi place spatele de plastic (stiu ca e mai bun pentru receptie), dar fac atata galagie ca aluminiu si sticla sunt mai bune pt mediu… iar aluminiu arata mai bine ca plasticul lucios. Eu cred ca o sa-l modifice in 2009, la vara ca de obicei, vor fi modificari estetice mai mult si poate si ceva hardware (alta camera, wifi n, poate niste componente mai rapide si care consuma mai putin…)

Eu, din contra, cred că asemenea modificări sînt inevitabile în viitorul apropiat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nimeni nu a avut - pina acum - nici o idee apropiată de ce a fost smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

abia a aparut asta 3G si vrei altu ? WTF !!!!?
cred ca cei de la apple o sa scoata 1 ifon pe an ...
cum calculatoare scot 1 data la 6 luni .... ifoane la 1 an smile ca le merge treaba

eu astept ifonu cu ecran de 15” LOL

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

iphone 2g-2007 vara
iphone 3g-2008 vara
de ce ar fi repede?am zis in anul viitor,nu in ianuarie,febr,etc

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Adevarul e ca o camera de 3mb nu ar fi rea deloc, si cel putin parerea mea este ca iphone-urile cu alu sunt mult mai faine (desi nu pot sa neg ca cel alb se potriveste de minunte pentru o fata)

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu m-ar mira să apară chiar acum la Macworld un nou iPhone, poate nano. De anul viitor nici nu mai zic. Sînt sigur că Apple coace ceva.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@toma: Pentru nano ar fi o mare problema: ar trebui o schimbare majora a actualelor aplicatii ca acestea sa se poata potrivi pe “nano iphone”.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
goosebumps4 - 21 Decembrie 2008 06:45 AM

@toma: Pentru nano ar fi o mare problema: ar trebui o schimbare majora a actualelor aplicatii ca acestea sa se poata potrivi pe “nano iphone”.

De ce? de ce ar fi o “mare problema”?
De ce actualele aplicatii ar necesita o schimbare majora?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pentru ca ar fi o alta rezolutie (aici ar interveni si problema designului aplicatiilor in sine, spatiul touchscreen fiind mai mic), pentru ca poate noul nano, fiind nano nu ar avea performantele hardware necesare pentru unele aplicatii. Asta e pararea mea, si acest lucru l-am citit si pe net (nu mai gasesc linkul, dar daca nu ma insel a fost un link pe macrumors despre asa ceva).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

@Andrei si restul: iPhonul momentan are o gramada de probleme si minusuri asa ca sa nu ne ascundem dupa dejte.. ca noi il iubim asa cum e, asta-i partea a doua.. smile
Am o cunostiinta la IRIS Romania care mi-a spus ca something’s definetly happening si ca se pregateste urmatoarea aparitie a iPhonului si ca acesta va rezolva toate problemele celui de-acum.. si slava domnului ca ele sunt multe smile)
inafara de asta, nu va pot lasa sa uimiti la ce am gasit si eu pe net apropo de ce va contine urmatoarea generatie.. aveti liber la bufnituri in ras, hohote, dat ochii peste cap, tot ce vreti smile) nu ca nu ar fi posibil, ci pentru ca ar fi mult prea frumos sa fie adevarat :D

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ar mai trebui o camera decenta si sa fie activat faza cu BT filesharing and stuff (inclusiv business cards, poze, conectivitate la mac prin BT) :D ...... too good to be true raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Nu ma astept la upgrade-uri majore in ceea ce priveste iPhone 3rd generation, iar daca zvonurile legate de iPhone Nano se adeveresc e posibil ca asta sa fie singura noutate a anului. Apple nu-si poate permite sa vina atat de repede cu procesor de 1gHz, RAM de 256 MB sau ecran cu rezolutie VGA, pentru ca asta ar duce la scindarea App Store in aplicatii compatibile cu primele doua generatii si aplicati compatibile doar cu ultima generatie, in conditiile in care milioanele de useri inca platesc abonamente mari. Telefonul este oricum cu cativa ani inaintea cam oricarui model concurent din momentul de fata.

Totusi, cred ca se pot face imbunatatiri in masura care nu ar avea efecte asupra aplicatiilor; se poate adauga compatibilitate Wi-Max, Near Field Communication (pe scurt NFC, un fel de Bluetooth pentru platile la comercianti fara card bancar, prin simpla apropiere a telefonului de POS-uri; asta ar duce la o crestere a vanzarilor terminalului in Japonia, unde NFC e deja banal; actualmente ING deruleaza un program pilot in Romania, bazat pe telefonul Nokia 6121, compatibil NFC), sau se pot implanta celule foto-voltaice in ecran, care sa permita incarcarea de la soare (Apple se lauda ca ar fi si patentat tehnologia respectiva).

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

1 din 2
1