Ca si in alt topic vreau sa va cer ajutorul pentru a face mai frumoasa viata unor copii. Eu sunt preot intr-un sat de munte, am fost primul din sat care am avut calculator, acum, datorita si unor sfaturi date de mine, in sat sunt peste 25 de calculatoare, e drept sunt pc-uri, cu toate ca de un an eu lucrez numai cu mac. Mai sunt multi altii care ar dorii un calculator, cat de slab, dar sa fie, pentru ca nu au posibilitati. Cei care au pana acum au fost din cei care aveau ceva stare financiara, restul, Dumnezeu cu mila! Si tocmai la aceasta mila, care ne face sa fim oamenii in adevaratul sens al cuvantului, fac si eu apel la dumneavoastra. Orice calculator vechi, aruncat prin unghere, PC sau MAC, va fi o bucurie deosebita pentru cei ce isi doresc dar nu pot. Promit poze si o pagina speciala pe site-ul facut de mine pt prezentarea zonei : http://www.bisoca.ro
Ca si in alt topic vreau sa va cer ajutorul pentru a face mai frumoasa viata unor copii. Eu sunt preot intr-un sat de munte, am fost primul din sat care am avut calculator, acum, datorita si unor sfaturi date de mine, in sat sunt peste 25 de calculatoare, e drept sunt pc-uri, cu toate ca de un an eu lucrez numai cu mac. Mai sunt multi altii care ar dorii un calculator, cat de slab, dar sa fie, pentru ca nu au posibilitati. Cei care au pana acum au fost din cei care aveau ceva stare financiara, restul, Dumnezeu cu mila! Si tocmai la aceasta mila, care ne face sa fim oamenii in adevaratul sens al cuvantului, fac si eu apel la dumneavoastra. Orice calculator vechi, aruncat prin unghere, PC sau MAC, va fi o bucurie deosebita pentru cei ce isi doresc dar nu pot. Promit poze si o pagina speciala pe site-ul facut de mine pt prezentarea zonei : http://www.bisoca.ro
Venim pe acolo, poate chiar cu un calculator-două prin portbagaj. Nu imediat, dar venim, pe acolo nu am fost recent, iar în munții aceia nu am fost niciodată.
pai ai un traseu superb de facut:
monteoru - ciolanu - berca - vulcanii noroiosi - arbanasi - lopatari/ muntele de sare/meledic si cap de linie bisoca, la lac ...
pai ai un traseu superb de facut:
monteoru - ciolanu - berca - vulcanii noroiosi - arbanasi - lopatari/ muntele de sare/meledic si cap de linie bisoca, la lac ...
Am doua sisteme fara monitoare pe care vreau sa le donez. Sper sa ajunga chiar la cei care au nevoie. Dupa ce voi face rost si de niste monitoare TFT cat mai bune dar si cat mai accesibile sa pot da aceste sisteme complete spre utilizare. Vorbim dupa sarbatorile de iarna. La multi ani si multa sanatate!
va multumim pentru interesul accordat acestui proiect !
Si noi, cei din varf de munte, va uram un an nou fericit, si fie ca Domnul sa va vegheze pe tot drumul vietii voastre prin acest nou an ce vine !
Pentru cei care sunt interesati de acest proiect le cer scuze ca nu am mai fost prezent in spatiul virtual, aceasta din cauza unui “individ” pe nume zapp care m-a lasat exact cand nu trebuia
Celor care s-au aratat interesati si vor sa mai contribuie le furnizez adresa de email : .
Daca vor fi mai multe colete (persoane care vor sa doneze) sau un pachet mai mare din aceiasi localitate, pe o raza de maxim 150 km fata de buzau, voi veni personal sa le ridic, pentru restul voi plati curierul.