Sistem 5.1 pe macbook/mini
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Acu de revelion ma deplasez in sibiu cateva zile si as vrea sa iau macbook-ul sau mini-ul si sa pun muzica de pe el pe un sistem 5.1 A4tech/Genius.
Tine mufa de pe mini sau macbook sa scot pe un 5.1 ? De retinu ca nu ma intereseaza sa imi scoate pe canale front/rear/sub+center, ci vreau sa pun un splitter ca dintr-o mufa sa fac 3, si sa se auda la fel in toate boxele.

Voi ce solutii cunoasteti ? Credeti ca ar merge artificiul meu ? Pe pisi am facut si a mers, dar acolo daca se ardea placa de sunet o schimbam, pe mini sau pe macbook nu prea merge…
Sau are careva o alternativa ?

Multumesc anticipat !

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Depinde ce sistem 5.1 ai. Eu de ex. eu am un Genius adica acesta si nu e nevoie de nici un split - are intrare MP3/CD si se aude la fel în toate 5 boxele - deci n-am nevoie de 5.1 la comp.

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

MacBook are mufa audio cu 2 functii: analogic si digital. Tot ce iti trebuie este sa cumperi un cablu audio digital + un adaptor special de 3.5mm ca sa iti intre in MacBook (unde conectezi castile). Adaptorul se gaseste cam greu. Eu am luat acum cateva zile unul din Plaza Romania, de la Altex parca. E Philips si m-a costat (cablu optic + 2 adaptoare la pachet) 70 lei.

Faza cu splitter-ul ar merge si ea, nu vad de ce nu. Eu am incercat cu 2 seturi de casti pe aceeasi mufa si a fost ok.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
vromeo - 21 Decembrie 2008 04:40 AM

De retinu ca nu ma intereseaza sa imi scoate pe canale front/rear/sub+center, ci vreau sa pun un splitter ca dintr-o mufa sa fac 3, si sa se auda la fel in toate boxele.

Asa am eu la Airport Express cu Airtunes. Se aude chiar si stereo daca asezi boxele cum trebuie (sau firele). Nu vad de ce n-ar duce si de la Mac.
Eu am chiar splitter in 2, apoi alt splitter in 2 si linie separata = 5+1 boxe. Se aude decent.

[ Modificat: 21 Decembrie 2008 06:29 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08
huk - 21 Decembrie 2008 06:25 AM
vromeo - 21 Decembrie 2008 04:40 AM

De retinu ca nu ma intereseaza sa imi scoate pe canale front/rear/sub+center, ci vreau sa pun un splitter ca dintr-o mufa sa fac 3, si sa se auda la fel in toate boxele.

Asa am eu la Airport Express cu Airtunes. Se aude chiar si stereo daca asezi boxele cum trebuie (sau firele). Nu vad de ce n-ar duce si de la Mac.
Eu am chiar splitter in 2, apoi alt splitter in 2 si linie separata = 5+1 boxe. Se aude decent.

Exact asta vreau sa fac si eu.

Va multumesc de raspunsuri, acum dau o fuga pana la magazin si imi iau 2 splittere :D

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

‹‹ Se Poate?      audio tape to mp3 ››