1 din 2
1
am pierdut contactele…. ajutor!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sydney - Australia
Macuser din: 06.03.08

salutare din nou. Dupa ultima instalare de system, am sincronizat iphone-ul shi am pierdut toate datele din el. nu stiu cum am reusit shi am fost atat de neatent la setari….. ce sanse mai am sa recuperez macar contactele? nu mai am nici un backup, din pacate. am cautat pe net, dar imi trebuie SSH instalat pentru a intra in root mode cu Disk Aid, iar update-ul l-am facut direct din I tunes, deci nu am nici installer shi nici Cydia. any help? multumesc celor care imi vor raspunde!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi dacă s-a făcut sincronizarea, nu le ai în computer?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
ovidiu1971 - 22 Decembrie 2008 03:02 AM

salutare din nou. Dupa ultima instalare de system, am sincronizat iphone-ul shi am pierdut toate datele din el. nu stiu cum am reusit shi am fost atat de neatent la setari….. ce sanse mai am sa recuperez macar contactele? nu mai am nici un backup, din pacate. am cautat pe net, dar imi trebuie SSH instalat pentru a intra in root mode cu Disk Aid, iar update-ul l-am facut direct din I tunes, deci nu am nici installer shi nici Cydia. any help? multumesc celor care imi vor raspunde!

Le ai în Address Book? Dacă nu le ai, adios.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

nu le am in computer. deci nu mai e nici o speranta?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

am reinstalat Leopardul, iar cand am facut syncronizarea ma intrebat daca imi inlocuieste datele de pe Iphone cu cele din computer, iar eu am uitat ca am adressbookul gol, si…......... nu mai am cuvinte….....sunt terminat. chiar nu exista nici o solutie?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Nu prea. Doar dacă n-ai făcut vreun backup cu Time machine, să mai găsești ceva pe acolo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca mai ai backupurile iPhone mai vechi mai e o sansa. iPhone Backup Extractor ar putea sa-ti scoata contacts.db sau cum se numeste baza de date. Dar nu inteleg daca ai reinstalat sistemul de la zero si apoi ai facut sync? Daca e asa… adio.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ouch…..ai trei solutii…1) sa nu crezi ca rad de tine….dar tre sa iti cauti contactele din nou, fizic, sa intrebi prietenii care e numaru aluia si celuilalt etc…2) daca le ai si pe sim da-i import sim contacts :D…...3) Mobile Me…..le pastreaza in “norisor”, parca, nu?
Altfel imi pare rau…..si eu am patit odata lafel….si am luat iar numerele intreband lumea sau asteptand sa ma sune smile. Pare rau mane…nush ce sa zic…..stiu cum e….disperare!!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ovidiu1971 - 22 Decembrie 2008 03:23 AM

am reinstalat Leopardul, iar cand am facut syncronizarea ma intrebat daca imi inlocuieste datele de pe Iphone cu cele din computer, iar eu am uitat ca am adressbookul gol, si…......... nu mai am cuvinte….....sunt terminat. chiar nu exista nici o solutie?

Am tot spus pe aici: salvează, salvează, salvează! De vreme ce nu ți-ai salvat baza de date ca fișier independent ori folosind metode tip iBackup, Backup ori Time Machine, cum vrei să recuperezi altfel decît reluînd procesul și, ca învățătură de minte, să salvezi periodic tot ce consideri important pt tine?
Nu, nu ai ce face, decît dacă ai undeva, fie și incompletă, baza de date din agendă și/sau din telefon.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

am pierdut si eu da doar cateva contacte asa. totusi, acum se sincronizeaza in ambele directii. cand face asa si cand nu?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 22 Decembrie 2008 04:46 PM

am pierdut si eu da doar cateva contacte asa. totusi, acum se sincronizeaza in ambele directii. cand face asa si cand nu?

Sincronizarea este bidirecțională, numai prima oară te întreabă:1. merge data (deci amesteci datele din mobil și din calculator); 2. datele din mac se pun peste cele din mobil și, implicit, le șterg pe cele de acolo; 3. cele din mobil se pun peste cele din mac și, deci, le șterg. Dacă el a ales opțiunea ca datele din mac să se pună peste cele din mobil, datele fiind zero, zero și are!
Cam așa se face și la contul .me/.mac prima oară.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.01.09

buna
am vrut sa copiez din iphone in pc contactele si acum in iphone nu am nici un contact.am dat sync cu itunes in outlook si nu am nici un contact.cum pot sa le gasesc din nou.in telefon.
oare unde-s ?????

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator

Am mutat-o aici. N-avea rost o discuție nouă.
@borg Citește mai sus. Bănuiala mea e că nu le mai ai.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

din pacate are dreptate Toma….sry mane…..dar inainte de Sync trebuie sa debifezi casutele “Replace information in this iPhone”......prima oara face sync din comp in iPhone daca nu debifezi optiunea asta…ceea ce inseamna ca a sters tot din telefon si a bagat ce era in comp…adik nimik. Pare rau! Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 02.10.08

sfat : fa-ti un cont pe my.funambol.com instaleaza aplicatia funambol din app store si cu un singur click pe sync iti vei sincroniza toate contactele cu iphonu, cel putin eu asta folosesc

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

si eu folosesc funambol…este destul de utila aplicatia…dar deja sunt tardive aceste informatii pt ovidiu…ce sa zic…sorry man.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

1 din 2
1