Sal ,
La fel ca Windows Mobile 6 Pro , iPhone beneficiaza de aceleasi neajunsuri , greseli de administrare , management a contactelor .
Dupa ce cu un HTC Touch am sters de doua ori agenda :
o data cu ajutorul optiunilor ascunse am inlocuit agenda din telefon cu cea goala din outlook si a doua oara inainte sa
sincronizez am facut un backup , in timpul caruia s-a blocat si am pierdut toata agenda , am decis sa iau un iPhone .
Chiar si pentru cea mai amarata , inutila etc ... poza , daca o copiezi/muti intr-un folder , cu ajutorul lui ACDSee 3.2 facut prin ‘95 ,
si intalneste o alta cu un nume identic , nu numai ca ti le arata pe amandoua dar iti da si patru optiuni vizibil de neocolit
dar si utile : Replace , Skip , Cancel si Rename .
Pentru sincronizarea iPhon-ului , optiunile sunt imprastiate pe sapte pagini , unde ficare pagina are brizbrizurile ei .
In timp ce la WM6 sincronizarea te ia prin surprindere si te poti trezi cu agenda goala.
Sa setezi chestiile astea doua e mai ceva ca la sah .
Cum s-a intamplat :
Dupa o reinstalare WinXp pe curat , am facut , primul lucru , back-up la iPhone , tocmai din precautie .
Am sincronizat agenda iPhone cu Outlook , timp in care am avu 2 erori .
Contactele sau copiat pe calculator dar am zis sa mai fac o data fara eroare , asa ca am sters contactele din Outlook si am dat o noua
sincronizare pastrand aceleasi setari . Insa sincronizarea s-a inversat (???) si mi-a sters ce aveam pe telefon . Am innebunit , insa aveam backup-ul , care , nu stiu cum , a pastrat sms , setari , recent calls etc… numai agenda telefonica nu . Acum e goala , goala zero , zero barat .
iTune a iinlocuit agenda din telefon cu nimic , fara sa intrebe ceva de genu : vrei sa inlocuiesc agenda din telefon cu nimic ? Da/Nu ,
unde inlocuirea cu nimic este de fapt o stergere gen Recycle Bin + Shift .
Singurul back-up sigur , pentru a pastra : cunostintele , clientii , furnizorii etc ... , tot hartia si creionul ramane .
P.S.
Daca Jobs scapa cu bine de boala ce o are cu pancreasul , poate incepe sa faca lucrurile mai simple , nu atat de complicate .
Multa sanatate !