Trial SPSS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Ma poate ajuta cineva cu un trial de SPSS? Am nevoie de el zilele astea-imi frige buza ptr o lucrare dar situl spss a cencelat trialurile pana la 1 ianuarie. Oricum ei nu au decat versiuena de Intel iar eu am un Powerbook G4.

Sau exista alt program care deschide baze de date SPSS-trebuie sa fac cateva operatiuni de baza, frecvente, medii, nimic complex.

Subliniez, am nevoie de un trial nu vreau sa piratez nimic!

Multam mult si Craciun Fericit la toti Macuserii (in spiritul Craciunului, la toata lumea wink

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Toate kiturile SPSS sunt trialuri pana la proba contrarie.
Varianta 1: imi trimiti baza si ti-o export excel
Varianta 2. imi trimiti baza si ce vrei si-i dau rapid niste freq-uri, export html si-ti trimit inapoi.
Varianta 3: imi dai pe PM datele unui FTP si-ti urc eu ce versiune vrei de trial (coughcough): 11.0.4 (104mb); 13 (210mb); 16 (620mb). Pe PB G4 cel mai mult am folosit 11, dar parca 13 era mai stabil, nu mai stiu.

Mai exista varianta in care-mi pun la mine pe site (me.com) si-ti dau linkul dar nu stiu cat de repede o sa mearga.
LE. About 20 de min zice Transmit.

[ Modificat: 23 Decembrie 2008 05:49 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Ia de aici ca ceea ce vrei tu sa faci este banal, n-ai nevoie de spss

http://www.apple.com/downloads/macosx/math_science/statplusmac2008.html

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cred ca ideea e ca are un .sav si nu stie cu ce sa-l deschida.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 23 Decembrie 2008 06:21 PM

Cred ca ideea e ca are un .sav si nu stie cu ce sa-l deschida.

Corect am un sav. Mersi mult de ajutor, Huk. Fac acum loc pe un ftp. Mersi mult de tot!!!! Imediat dau si datele pe PM.

Multumesc ionel, Iau programul si ma joc si cu el.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

JMP de la SAS importa sav-uri http://www.sas.com/apps/demosdownloads/jmptrial_PROD_7.0_sysdep.jsp?packageID=000415&jmpflag=Y

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc tuturor! Problema a fost rezolvata. Sa aveti un Craciun fericit si linistit! grin