Oricat urasc eu faptul ca am ajuns sa-l vad pe idiotu de nea nicu ca vedeta de reclame, ideea reclamei la ciocolata cu rom imi place. Si e facuta bine (cu exceptia idiotului…)
Daca privesti lucrurile dpdv al vedetelor neexploatate in advertising, iti dai seama ca de 16 ani nu l-a exploatat nimeni pe nea Nicu. Si Nea Nicu este un brand cu greutate, orice ai zice tu sau altcineva. Il cunoaste toata lumea, inclusiv cei mici, din povestiri, macar, iar targetul Zapp sunt oamenii de afaceri, trecuti de 25 de ani, care l-au apucat macar putin ca sa-l tina minte. Daca ma intrebi pe mine, a fost o idee geniala. Realizarea, zic tot eu, se putea face altfel, cu greutate pe Nea Nicu… Dar, n-am fost eu acolo Ma-ntreb daca au platit drepturi de autor lu’ Tanti Zoe sau ajungem iar la un scandal gen Becali - Nicolaescu
Da mai Steji, sunt de acord, dpdv strict marketing, business, whatever, are sens. Dar nu numai asta conteaza. Eu n-am auzit sa fie reclame cu Hitler; cu Stalin, da sunt. Asta se intampla pentru ca Occidentul s-a denazificat la greu, dar din pacate nu a vrut (si nu vrea) sa condamne comunismul (cei care acum sunt in pozitii de decizie erau in ‘68 pe strazi si credeau ca URSS e the promised land).
Anyway, stiu ca lumea nu prea e interesata de trecutul recent (de rusine, poate?), dar toate astea se vor intoarce impotriva noastra daca nu le digeram cum trebuie.
OK, gata, ca iar bat campii si imi face Tudor forum separat…
Da mai Steji, sunt de acord, dpdv strict marketing, business, whatever, are sens. Dar nu numai asta conteaza. Eu n-am auzit sa fie reclame cu Hitler; cu Stalin, da sunt. Asta se intampla pentru ca Occidentul s-a denazificat la greu, dar din pacate nu a vrut (si nu vrea) sa condamne comunismul (cei care acum sunt in pozitii de decizie erau in ‘68 pe strazi si credeau ca URSS e the promised land).
Anyway, stiu ca lumea nu prea e interesata de trecutul recent (de rusine, poate?), dar toate astea se vor intoarce impotriva noastra daca nu le digeram cum trebuie.
OK, gata, ca iar bat campii si imi face Tudor forum separat…
Bravo. Asta e chiar oun subiect de forum la greu, cu analize si studii la baza. Nu stiu daca macul va putea rezolva.
BTW: Stalin a omorît mai multi oameni decît Hitler si, uneori, în conditii mai atroce! Dar, pentru ca n-a existat si nu va exista de-stalinificare sau dezcomunizare, portretul lui va mai fi arborat mult timp de milioane de batrinei nostaligici sau de milioane de tineri imbecili!