Nu stiu ce sa fac??
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

iPhone-ul meu 3G a fost sincronizat cu vechiul laptopul Toshiba inainte de a imi cumpara macbook pro’ul. Dupa ce am cumparat mbp, nu am vrut sa-i dau erase la iPhone doar de dragul de a fi sincronizat pe mbp, avand inca in casa laptopul vechi. Totodata, am decis ca ar fi frumos sa fac curat in Toshiba deoarece era cam plin=>reinstall windows, format…etc. Problema mea e urmatoarea: nu am salvat fisierul de library cu care era sincronizat iPhoneul. Acum ma gandesc sa-l sincronizez cu macbookul. Daca bifez in iTunes pe macbook, manually manage music on ..., ce-mi sterge? Tot? sau doar muzica, filmele si ce mai am pe iphone(Media). Nu as vrea sa trebuiasca sa il setez din nou cu mobileme si-asa mai departe. Daca se sterge doar muzica, podcast etc, nu-i problema.

Deci, spuneti-mi va rog daca pierd tot din iphone sau nu, dandu-i sync cu mbp.

Later edit: contactele si calendarul sunt autosync prin mobileme

[ Modificat: 24 Decembrie 2008 12:56 AM de sorinc03 ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dacă ești atent n-ai ce să pierzi. Pe tine te interesează, de fapt, doar contactele. Restul sînt ușor de setat. Eu zic să dai jos PhoneView și să-i tragi un backup. Și să nu uiți să-ți salvezi și Adress Book-ul existent, că s-au mai văzut cazuri. Dacă nu știi de unde să cumperi PhoneView, dă-mi un PM. Baftă!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Dar, Toma, itunes spune ca sterge library. El de fapt imi sterge si contactele? Adica e ca si cand i-as da “Set up as a new phone”? am exportat din mobileme toate contactele intr-un vcard…stiu ca e usor de setat, dar e multa pierdere de vreme. De asta vreau sa stiu daca mi se duce doar partea de “iPod” sau si contacts, calendar…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nu e nici o problema…da-mi un PM cu numarul tau de tel si te sun mai tz sa vb la tel ca mi-e lene sa scriu :D.
Bft!
Sau asteapta pana ajung acasa si o sa scriu aici ce trebuie sa faci. Defapt si daca imi lasi numaru tot cand ajung acasa te sun :D. Cum vrei…pe la 22:30 - 23:00.

[ Modificat: 24 Decembrie 2008 02:10 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Scrie pls cand ajungi acasa…s-ar putea sa-mi vina ceva musafiri si nu stiu cat stau…mersi frumos. Raspund la post cat de repede pot dupa ce-l vad:)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Sincronizand iphoneu cu un nou library, nu imi reinstaleaza firmware, nu?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok…am venit….to the rescue raspberry.
Sa o luam cu inceputu. Pe tine te intereseaza sa nu se faca nici o modificare a telefonului facand un nou sync la un alt computer fata de cel cu care il sincronizai pana acum.
Pasii sunt simpli. (PANA LA PASUL 2 SA NU CONECTEZI iPHONE-ul)
1) Trebuie sa dezactivezi optiunea de Sync-ronizare automata a iPhone-ului pt ca el sa nu se sincronizeze din prima cu setarile defaults si astfel sa existe ghinionu sa pierzi contactele (cele mai imp), etc. Pt asta Deschizi iTunes (sa ai ultima versiune instalata)....te duci in meniul de sus la Edit/Preferences, acum selectezi Tab-ul “Devices” (prima poza) si putin mai jos BIFEZI casutza “Disable automatic syncing for iPhones and iPods”...acum nu o sa mai faca sincronizarea automata care e Default.
2)Conectezi iPhone-ul la MBP..astepti sa apara in iTunes….la “Summary” bifezi “Manualy manage music and videos”...acum treci la Tab-ul urmator (cel mai important pt ce doresti tu)....faci setarile de Sync si cel mai important in josul pagini DEBIFEZI toate casutele de la ADVANCED - Replace information on this iPhone (a 2-a poza)
3)Acum poti sa ii dai Sync fara probleme….o sa importe datele de pe iPhone in computer si gata.
Bft!

[ Modificat: 24 Decembrie 2008 05:00 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Am inteles. Mersi frumos Chuck. Merry Christmas!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorinc03 - 24 Decembrie 2008 03:02 AM

Sincronizand iphoneu cu un nou library, nu imi reinstaleaza firmware, nu?

NOPE!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Vreau sa spun ca am ramas uimit. Am dat sync si pur si simplu n-a sters nimic! Am selectat sync applications, doar le-a dat update, nu le-a sters ca sa le reinstaleze, si mai apoi sa-mi strice setarile…deci e superb!!! Cateodata e mai destept iphoneu ca mine:))

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Merry Chritsmas mane! :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Mersi, la fel:)