Chestiuni românești, fonturi, compatibilitate…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Mulți, tot mai mulți noi utilizatori pun recurent aceleași întrebări: cum activez limba română? de ce fonturi am nevoie? de ce pe Windows se văd pătrățele în loc de ș / ț ? pe tastatura mea nu am ș (US physical keyboard) ? etc.
Propun ca toate aceste discuții să se mute la .RO și, mai ales, le sugerez tuturor să descarce setul meu de tastaturi RO unde am o luuuuungă discuție privind toate astea, inclusiv FAQ. E drept, în engleză, deoarece altfel nu le pot pune pe site-urile americane gen versiontracker.com sau apple.com. Nu am tradus documentația în română deoarece, pur și simplu, mi-e lene și nu am timp să vindec lenea. Deci la

http://homepage.mac.com/sorin_paliga/.Public/MAC OS X issues/Romanian Keylayouts.zip

găsiți ceea ceea ce vă trebuie: tastaturi alternative pt română, documente cu teorie, cu practică, cu întrebări și răspunsuri. TOATE întrebările legate de .RO care au apărut pe forum sunt cuprinse acolo + răspunsurile. Știu, e mai comod să primești un răspuns imediat, dar aveți totuși răbdarea să descărcațiși să citiți ce scrie acolo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ propaganda Apple posters      Virus pe pc!! ››