Buna, am de 3 zile un iphone 3g cu versiunea 2.1 . Am invatat una alta despre el si am aplicat unele tipsuri citind pe aici. Dar nu reusesc sa gasesc info despre cum pot pune muzica pe el din PC. Incerc sa ma inregistrez la itunes dar imi cere un nr pe care nu stiu de unde sa il iau. Plus ca tel e luat la liber si ma gandesc ca poate nu e o idee buna sa dau prea multe info. Mai nou, dupa ce l-am conectat la PC, acum cand dau click pe itunes imi spune- cannot conect to the itunes store, the store is not supported in your country-
Numai prin itunes pot obtine muzica pe tel sau prin ce metoda as putea pune muzica de pe pc in el?
Salut. Nu e greu sa pui muzica pe iphone. Ai mai folosit itunes inainte de a-ti lua iphone? Daca nu, iti explic:
Ca sa adaugi muzica in itunes, te duci la File>Add file sau add folder(depinde daca vrei s-adaugi un fisier sau mai multe) to library si selectezi muzica. Dupa ce ti-ai introdus tot ce-ai vrut, selectezi melodiile pe care le vrei si le draghezi in iPhone.
Banuiesc ca atunci cand te inregistrezi, iti cere serial numberul iphoneului. Ar trebui sa il vezi in itunes in momentul in care e conectat la calculator telefonul.
Aici http://www.apple.com/iphone/tips/ ai toate detaliile despre cum se face sync si altele.
Salut. Nu e greu sa pui muzica pe iphone. Ai mai folosit itunes inainte de a-ti lua iphone? Daca nu, iti explic:
Ca sa adaugi muzica in itunes, te duci la File>Add file sau add folder(depinde daca vrei s-adaugi un fisier sau mai multe) to library si selectezi muzica. Dupa ce ti-ai introdus tot ce-ai vrut, selectezi melodiile pe care le vrei si le draghezi in iPhone.
Banuiesc ca atunci cand te inregistrezi, iti cere serial numberul iphoneului. Ar trebui sa il vezi in itunes in momentul in care e conectat la calculator telefonul.
Aici http://www.apple.com/iphone/tips/ ai toate detaliile despre cum se face sync si altele.
Succes!
Ar trebui completat că un iPod și un iPhone se „pupă” cu un singur calculator (chestiune de copyright, nu de altceva). Deci, întîi de toate, trebuie ca acel iPhone să fie „pupat” cu calculatorul, indiferent dacă e mac sau PC.
Corect:) Apropo de pupatu cu un calculator, vorbeam intr-un topic de acest lucru si n-am fost crezut ca ipodul classic 5G din 2006 ii setat pe windows da pot pune muzica si de pe mac pe el…iPod classic suporta sync cu mai multe calculatoare(Mac&pc;)...doar ipod nano, touch si shuffle(sept. 2008)+iphone nu mai suporta chestia asta.
Corect:) Apropo de pupatu cu un calculator, vorbeam intr-un topic de acest lucru si n-am fost crezut ca ipodul classic 5G din 2006 ii setat pe windows da pot pune muzica si de pe mac pe el…iPod classic suporta sync cu mai multe calculatoare(Mac&pc;)...doar ipod nano, touch si shuffle(sept. 2008)+iphone nu mai suporta chestia asta.
Test de ăsta nu am făcut, dar e logic să poți pune muzică pe un iPod formatat pt Windows, invers nu.
Teoria spune că toate iPod-urile se „pupă” cu un singura calculator, folosind iTunes. Evident, există utilitare 3rd party care sar peste detaliul ăsta!
Test de ăsta nu am făcut, dar e logic să poți pune muzică pe un iPod formatat pt Windows, invers nu.
Adica nu poti pune muzica de pe windows pe un ipod formatat Macintosh?
Dacă sari peste detaliul, de care vorbii, că un iPod se pupă NUMAI cu un singur calculator, mac SAU PC, trecem la detaliul formatării. Windows nu poate citi nativ formatul HFS+, dacă se vrea, atunci trebuie MacDrive, un utilitar care permite acest lucru.
Există diverse utilitare care sar peste limitările legale, nu tehnice, ale iTunes, dar chestiunea formatului necitibil în Windows este esențială (și, evident, dorită, MS putea de mult să permită citirea formatelor HFS+, dar nu a dorit acest lucru).
Am inteles. Mersi.
@huk: nu intelegeam de ce ipodul pupat cu windows poate fi citit, si se poate scrie pe el de pe mac si invers nu si mi-a explicat Cattus:)
mda,
merci celor ce mi-au raspuns la obiect, coroborat cu ce am gasit pe un blog explicat pas cu pas si am reusit sa aplic , am reusit
pt alti dummies ca mine care vor ajnge pe acest topic incercand sa afle raspuns la probl. , dau link http://www.olix.ro/2008/12/15/cum-sa-pui-muzica-pe-iphone/
acum ca sa sterg melodii din iphone, vazand ca nu reusesc direct din tel, presupun ca tot cu syncronize de la itunes voi reusi?
mda,
merci celor ce mi-au raspuns la obiect, coroborat cu ce am gasit pe un blog explicat pas cu pas si am reusit sa aplic , am reusit
pt alti dummies ca mine care vor ajnge pe acest topic incercand sa afle raspuns la probl. , dau link http://www.olix.ro/2008/12/15/cum-sa-pui-muzica-pe-iphone/
acum ca sa sterg melodii din iphone, vazand ca nu reusesc direct din tel, presupun ca tot cu syncronize de la itunes voi reusi?