2 din 2
2
recomandare scanner
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu te incurca cu lucruri ieftine
citeva zeci de mii de documente pentru scanat, poate insemna chiar si 3 ani de munca…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 28 Decembrie 2008 06:42 PM

nu te incurca cu lucruri ieftine
citeva zeci de mii de documente pentru scanat, poate insemna chiar si 3 ani de munca…

Asta dacă mai vine la macuser meeting, altfel 4-5 ani!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Recomand oricui, pînă şi profesioniştilor, la un preţ rezonabil, http://www.epson-store.de/cro/lro/content/shop/products/offers.php/basesku/B11B178021CN
sau
http://www.epson-store.de/cro/lro/content/shop/products/offers.php/basesku/B11B178071CN

Eu am folosit două: din 2002 un 2490 care funcţionează şi acum, iar cînd m-am dedulcit la diapozitive, 4490, de trei ani. Sînt extraordinar de robuste, fiabile, rapide, tăcute şi compatibile pe ambele platforme.
Ceea ce-ţi recomand e vîrf de gamă, sub 1000 de euro.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Eu unu n-aş recomanda HP - am un 5300 la lucru care nu e din gama profi dar nici home user. Este foarte lent, iar softul este o mizerie (nu ţine minte setări, se setază cum vrea el .... etc) ... acasă am un Epson 1670 (model mai vechi) şi este mult peste HP şi calitativ hardware dar şi software. Modelele recomandate de Iaru de ex.

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai e ceva cu HP. Are setată din fabrică o şărfuire care te scoate din minţi.
Ehe, Epsonul ăla a fost o celebritate. Era de referinţă pînă în urmă cu patru ani.
Şi mai e ceva: Epson are interfeţe USB şi firewire.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Pentru filme cel mai bine ar fi unul specializat (Nikon are doua modele coerente), pentru un bun compromis vezi și asta

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hm, la 161 de euro… nu zic că nu sună impresionant, dar am unele îndoieli în ceea ce priveşte fiabilitatea…
Rodolfo, dacă era vorba de film, treaba era simplă (şi scumpă!). Dar e un scanner multifuncţional.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Pentru profi, clar scaner dedicat.
Eu am fratele mai mic al celui din link și pentru că am un sertar (mare) plin cu filme. Pentru arhiva personală este perfect. De fapt imaginile scanate și tipărite acum sunt mai bune decit cele scoase cu Krokus ul atunci .
Mai jos o copie după un film de aprox 30 de ani (ținut în condiții proaste), fără retușare, cum a ieșit din scaner.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cind vrei sa digitalizezi o arhiva, atunci trebuie sa ai in cap un workflow…
si nu e importanta economia la echipament in favoarea volumului muncii si calitatii rezultatului

2 din 2
2