Transfer muzica Ipod- Iphone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/Rm.Valcea
Macuser din: 23.12.07

Salut ,
Am o intrebare : am un Ipod 30 Gb pe care am muzica. Aceea muzica a fost introdusa in ipod prin intermediul itunes insa pentru ca reprezinta undeva la 20 de Gb memorie nu am pastrat-o si in library , deci nicaieri in macbook…este doar pe ipod . Cum pot eu sa scot accea muzica din ipod si sa o introduc in library - pentru a face un transfer pe un Iphone de 16 GB 3G ? Mai pe scurt este posibil? Cu drag and drop este exclus pentru ca am incercat ....
Astept lamuriri…thnkx

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
alecs - 28 Decembrie 2008 09:57 AM

Salut ,
Am o intrebare : am un Ipod 30 Gb pe care am muzica. Aceea muzica a fost introdusa in ipod prin intermediul itunes insa pentru ca reprezinta undeva la 20 de Gb memorie nu am pastrat-o si in library , deci nicaieri in macbook…este doar pe ipod . Cum pot eu sa scot accea muzica din ipod si sa o introduc in library - pentru a face un transfer pe un Iphone de 16 GB 3G ? Mai pe scurt este posibil? Cu drag and drop este exclus pentru ca am incercat ....
Astept lamuriri…thnkx

Dacă acel iPod este „pupat” cu acel calculator, o poți transfera via iTunes. Dacă, din diverse motive, nu este „pupat”, atunci rebuie să folosești altternative 3rd party, cum ar fi Floola sau Senuti.
S-a tot scris pe tema asta, mai săptămînal, ai citit un pic istoria rubricii?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/Rm.Valcea
Macuser din: 23.12.07

Multumesc pentru informatie….este de folos!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
Cattus Thraex - 28 Decembrie 2008 04:21 PM
alecs - 28 Decembrie 2008 09:57 AM

Salut ,
Astept lamuriri…thnkx

Dacă acel iPod este „pupat” cu acel calculator, o poți transfera via iTunes. Dacă, din diverse motive, nu este „pupat”, atunci rebuie să folosești altternative 3rd party, cum ar fi Floola sau Senuti.
S-a tot scris pe tema asta, mai săptămînal, ai citit un pic istoria rubricii?

Te referi la metoda cea mai ciudata…adica dai add folder to library si selectezi F0-F50? Ca alta metoda de a copia de pe ipod prin itunes nu cred ca este…

‹‹ Delivery reports      ciudatenie la sms ››