UserEventAgent (Not Responding)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Salutări tuturor și Sărbători fericite cât încă ne mai putem bucura de ele. Vin și eu cu o mică problema care nu este extraordinar de gravă însă deranjantă prin existența ei. În atașament puteți vedea ce este în neregulă. Din câteva căutări pe google am descoperit că acest comportament s-ar datora programului Hear, dar nu prea am găsit vreo rezolvare a problemei în afară de dezinstalarea acestuia. Mă întreb dacă nu cumva mai e cineva pe aici cu aceeași problema sau care a găsit deja o rezolvare mai mult sau mai puțin simplă. Vă mulțumesc pentru atenție și sper să nu fi reluat vreun topic mai vechi caz în care îmi cer scuze anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dă bug report la producatori - softul e incă la inceput
sau cauta altceva - eu, de pildă, mă descurc cu iWOW - este suficient pentru muzica care o ai pe un calculator

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Mulţumesc pentru sugestie Dacule. Am dezinstalat Hear ca să elimin presupusa cauză a erorii dar imediat după dezinstalare iar am păţit acelaşi lucru. Oricum n-am apucat sa repar permisiuni şi să rebootez dar după ce termin munca, o să fac toate cele necesare să văd dacă problema persistă sau nu! Vă ţin la 12V smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Bump.
La mine UserEventAgent imi calareste procesorul, alaturi de urmatoarele doua procese (screenshot).
Aparent fara motiv si total aleatoriu. Rar, la cateva zile. Se potoleste cu restart.
Pe forumuri am gasit ceva legatura cu drivere pt. soareci non-Apple dar nu m-am lamurit. Am unul Logitech pe BT, functioneaza normal.
Ce vrea de la viata mea?
OSX e 10.11.4 la zi cu toate.

Semnătură 

‹‹ SAN      sectionare format dmg ››