claudia - 01 Ianuarie 2009 03:01 AM
La fel ca si Leopardul de pe care rulez acum. Ideea era ca intre doua resurse, una gratuita si una platita, sa fac tot efortul s-o folosesc pe cea gratuita. 
Claudia, deci reluăm. Dacă ai un mac (relativ) nou, ai Leopard inclus în pachetul cu care a venit macul, nu, deci nu ai plătit nimic în plus. Instalarea Windows via boot camp conduce la un windows rulat nativ, pe cînd alte metode, cum ar fi Parallels, conduce la un windows emulat în MAC OS X, ceea ce e, adesea, cu totul altceva.
La adresa
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/10059/
am rezumat, pas cu pas, ce trebuie făcut. Ai citit acolo? Nu cred, dacă ai fi citit, ai fi reușit din prima.
Aș mai adăuga ceva: partiția pt windows via Boot Camp trebuie făcută relativ repede după instalarea sistemului de bază, altfel discul se poate fragmena, iar procesul nu se finalizează.
În cazul tău, au aș zice: salvează tot ce crezi, resintalează cu formatarea discului și lăsînd O SINGURĂ PARTIȚIE pt MAC OS X, cînd totul e gata, purcezi la BC, așa cum am descris mai sus. Măcar rîndurile alea alea citește-le cu atenție și vei reuși.