Mail app on iPhone - configurare conturi?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Valcea
Macuser din: 05.12.06

Sunt interesat sa aflu cum merge Mail app pt iPhone - dupa config, am primit zeci, sute de emailuri unread. mi-am adaugat mai multe conturi. cum fac sa le selectez pe toate si sa le dau “read”. pt ca le-am vazut, dar automat mi le-a luat pe toate de la data de cand am conturile de email. Exista posibilitatea: select all, and mark “read”?

Daca nu am aceasta posibilitate, imi este imposibil sa selectez pe fiecare in parte… sunt sute… Este imperios necesar un “select all”.

[ Modificat: 04 Ianuarie 2009 10:08 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Pai in mod normal daca ele sunt citite deja nu ar trebuii sa mai apara ca sunt necitite si ca niste mail-uri noi. Dute in comp selecteaza-le de acolo pe toate da-le “mark all read” si pe urma o sa le vezi lafel sin in iPhone!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Folosesc Mail app si pe macBook, acolo sunt citite. dar ele raman in gmail ca si cand n-ar fii citite…
si daca in Mail-ul de pe macBook sunt citite, as vrea sa nu mai imi apara pe iPhone ca necitite. Sa fie cam asa: odata citite cu Mail app pe macBook, sa le faca si pe serveru de la Gmail ca fiind citite (adik, in browser gmail.com). Totusi, daca citesc prima data pe iPhone, cand deschid si pe macBook, sa-mi apara si acolo.

E prea complicat?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Daca pe ambele (MacBook si iPhone) contul de GMail e setat IMAP atunci se va intampla ce vrei tu (adica un mail citi prima oara pe iPhone va aparea citit pe laptop). Deci asta pare sa fie problema; contul de mail pare sa fie POP pe telefon, desi, din cate stiu eu, se configureaza automat in IMAP de ceva vreme…

Da-ne mai multe detalii: ce versiune de soft ai, e jailbreaked sau nu, etc.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dacă l-ai configurat bine pe computer și sincronizat pe iPhone, e așa cum zice szlayer. Eu însă am impresia că tu l-ai configurat manual pe iPhone și e tot cum zice szlayer, adică POP3.
Vezi de-ți refă setările așa cum arată pe pagina de la Gmail.
Succesuri!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

@ Chucky - multam. le-am selectat din computer, prin browser in pagina gmail (acolo apareau necitite, desi le citisem pe toate cu Mail app pe macBook), le-am selectat pe toate citite, si acum apare ok si pe iPhone.
@ szlaeyer si @ toma - multumesc pt raspunsuri.
ambele (macBook pro si iPhone) sunt configurate cu pop. care este diferenta dintre pop si imap?

In Gmail am facut facut setarea asa: config prin pop, si sa pastreze o copie in inbox. si toate mailurile raman ca fiind necitite in inbox, desi le iau cu Mail app pe macBook, le citesc, dar in pagina gmail ramane ne-citite. Ar fii mai bine daca as pune optiunea: archive mail’s copy ?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Gregory - 02 Ianuarie 2009 02:59 PM

...care este diferenta dintre pop si imap?

cel mai bine înveți când citești singur: http://www.helpdesk.umd.edu/topics/email/protocols/3577/

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Pai daca sunt POP3 e clar; pune-le IMAP, pentru ca asa e cel mai usor sa “managuiesti” o adresa de mail pe n calculatoare.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 03.09.06
Gregory - 02 Ianuarie 2009 02:59 PM

Ar fii mai bine daca as pune optiunea: archive mail’s copy ?

Setarea pe care o am eu:

POP3 pe MacBook, Archive GMail’s copy pe GMail si IMAP pe iPod Touch (setat implicit prin wizardul).

Daca faci asa, o sa ai mesajele nedownloadate pe MacBook ca fiind necitite pe GMail (duh!). Daca iti iei email-ul pe MacBook, inboxul va fi gol, dar poti sa citesti mesaje mai vechi pe iPhone in All Mail din folderul [GMail].

Give it a try, in principiu eu folosesc Mail.app pe MacBook, interfata web GMail si Mail de pe iPod la intervale regulate de timp, si pana acum am convietuit cu toate ok cu setarile astea, dar cu Archive GMail’s copy setat, ca sa nu am inboxul plin.

Semnătură 

MacBook Pro 7,1 Intel Core2 Duo 2,4GHz, 8Gb DDR3, 500 Gb WD Blue
iPad 3 32 Gb
iPhone 5 32 Gb, iPhone 3Gs 16Gb

‹‹ ciudatenie la sms      restore from backup ››