mailurile din pc
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.05.06

Pentru cineva care vrea sa treaca la mac, cine stie cum se salveaza mailurile din pc (eudora)?

Semnătură 

MacBook Pro 15.4”  2.6 GHz i7 quad core
MacPro 3.2 Quad Core +Apple Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ze best way e evident opensource: Thunderbird. Importi in el tot din eudora si apoi lui mail.app ii zici sa ia mboxul TB. Tb poate fi pe windoze sau OS X, mboxul e acelasi.

de la apple citire:

To import email:
In Mail, choose File > Import Mailboxes.
Select the mail application from which you want to import your old messages.
Follow the onscreen instructions.

Some of the options listed require that you have the application you are importing from (such as Entourage, Outlook Express, or Claris Emailer) open and running.

If you’re importing messages from a Windows or UNIX computer, try selecting “Other” at the bottom of the Import window. Locate the folder containing your mbox files, unless you are importing from Eudora or Netscape. Many mail applications use the “mbox” format, but Eudora and Netscape use their own import formats. Mailboxes from Microsoft Outlook cannot be imported into Mail.

If the application you’re switching from isn’t listed, click Cancel. Consult the documentation for the other application to learn how to export your messages in “mbox” format. Most mail applications can do this. You can then import the mailbox file into Mail by choosing File > Import Mailboxes.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

P.S. Treci la mac! ca fost switcher iti zic ca probleme n-o sa ai! totul/putinul se rezolva. Mai greu e sa scapi de mentalitatea windozista, indoctrinata de MS. Mai greu e sa te opresti din gesturi stupide, ce inainte iti tineau calculatorul pe linia de plutire… aproape.

Totul e atat de simplu si intuitiv!
Mori sa folosesti office? Poti, dar meet Pages si keynote, different level. E doar un exemplu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.05.06

Multam fain. De un an ma savurez zilnic placerea de a avea mac. Acum, daca trebuie sa pun mana (fortat de imprejurari) pe un PC ma umplu de nervi mereu. Iar faza din noile reclame cu “macul iti face viata mai usoara” este cat se poate de adevarata. Mai mult, acum ma bag in lucruri pe care nici nu aveam curaj sa le fac pe PC, pt ca este mult mai simplu.

Date fiind acestea, m-am hotarat sa impartasesc experientele mele cu mac la toata lumea si sa molipsesc cat mai multi pot. E o cauza buna (mac userii stiu de ce). Asa si cu colegul meu de birou- editor- pe care tocmai il convertesc la mac. Mi-a pus tot felul de intrebari, dar la asta nu am stiut sa ii raspund, pentru ca in momentul in care ma duceam in Mail sau Entourage si dadeam import la mailuri din alta aplicatie nu puteam sa iau una din retea. Ori eu ma gandeam ca o sa ii pun macul in retea cu PCul si sa ii dau import. Multam

Semnătură 

MacBook Pro 15.4”  2.6 GHz i7 quad core
MacPro 3.2 Quad Core +Apple Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cu placere. Pentru o asa cauza buna grin pune oricate intrebari!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Salut

Am si eu o intrebare: Cum importi in Mac fisiere arhiva tip .PST, create cu Microsoft Outlook? Tare mult mi-ar placea sa le pot deschide, sa iau
unele date de care am nevoie de acolo. Ms

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asa?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

merci, nu am Entourage :(

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

http://forums.macosxhints.com/showthread.php?t=29343

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mam am incercat si nu merge, ce naiba. cu ambele variante.
ce sa fac?
ms

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
draciax - 17 Noiembrie 2006 11:12 PM

ce sa fac?
ms

Faci misto de noi? Importi mailurile in thunderbird pe PC, iei mbox-ul si il importi in mail. Ce nu-ti merge? Mausul?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 18 Noiembrie 2006 12:16 AM

ce sa fac?
ms

Faci misto de noi? Importi mailurile in thunderbird pe PC, iei mbox-ul si il importi in mail. Ce nu-ti merge? Mausul?

Man, eu am toate mailurile salvate din Windows Microsoft Outlook in PST. Thunderbirdul nu poate deschide aceste PST, iar eu
vreau sa import totul in Microsoft Entourage si nu in Mail. Poate sunt eu mai bou,dar nu imi merge ce ziceti voi.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
draciax - 18 Noiembrie 2006 06:16 AM
huk - 18 Noiembrie 2006 12:16 AM

ce sa fac?
ms

Man, eu am toate mailurile salvate din Windows Microsoft Outlook in PST. Thunderbirdul nu poate deschide aceste PST, iar eu
vreau sa import totul in Microsoft Entourage si nu in Mail. Poate sunt eu mai bou,dar nu imi merge ce ziceti voi.

Doua posturi mai sus zici ca nu ai Entourage. Hotaraste-te man ce vrei si apoi te ajutam.

Thunderbird nu va deschide pst-ul niciodata. Cand il instalezi te va intreba daca vrei sa importi mailurile si conturile din Outlook. Ii zici da si le ia singur pe toate.

Mai departe, daca ti-e greu sa folosesti Google sau nu te descurci, uite ia un link de pe situl Microsoft. (de ce oare nu folosesti mail.app este peste puterile mele de intelegere, dar in fine, old habits die hard)

Daca nici cu engleza nu te descurci sau nu poti urma simpli pasi ce ti-au fost descrisi, o sa cred din nou ca fie faci misto de noi, fie doar cersesti atentie, indiferent de asta, eu unul n-o sa-ti mai raspund.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stai man, nu AVEAM Entourage la vremea aia (cand am scris mai sus), dar mi-am facut rost de el. Acum am inteles despre ce este vorba si am sa-ti urmez sfaturile.
Nu face nimeni misto de nimeni.
Merci mult

Semnătură 

There is no spoon

‹‹ Help!!!!!      Google online Spreadsheet ››