la multi ani tuturor,
m-am intors si eu din vacante oceanice,cu un iphone nou,nu cel nou dar baietii au fost draguti si mi-au inlocuit pana la urma spatele (si fata?)
primul lucru ce l-am observat este ca nu mai aveam NIMIC pe el!
serialul habar n-am daca e acelasi,ca nu-l stiu pe ala vechi,dar problema este ca dansii nu mi-au zis ceva de genul cum ca mi-ar fi schimbat telefonul,eu le-am zis ca am probleme mari cu bateria si ca as dori sa imi schimbe carcasa
m-au chemat dupa vreo 12h (adica in aceiasi zi) deci nu mult sa mi-l iau iar daca acum verific serialul care e inscris pe asta,zice ca am garantie tot pana la aceiasi data?!
acum problema mea este ca trebuie sa-mi recuperez CONTACTELE,care nu le aveam in agenda de pe mac,dar am backup pe mac (Cred ca de obicei aparea backing up your iphone in itunes).
eu acum habar n-am cum ii dau restore,de abia l-am decodat ca a venit cu fw original.
sa fie apple asa generos si secretos (lol) incat sa nu-mi zica nimic gen ti-am inlocuit telefonu’ bai?
Pai leaga-l la Mac, da-i sa faca restore din backup, alege backupul potrivit si roaga-te sa mearga.
Daca nu merge, ia iPhone Backup Extractor, scoate .db-ul de contacte, SMSuri, calendar, ce mai vrei. Apoi Jailbreak-uieste telefonul, intra prin SSH si pune fisierele extrase acolo unde le e locul.
P.S. Scrie in orice bon de service (uita-te pe al tau): nu garanteaza pentru datele de pe device, si esti sfatuit sa faci backup inainte. Daca nu citesti ce semnezi, prostia nu e la Apple.
Telefonul e acelasi, te-ar fi anuntat daca l-ar fi inlocuit.
Garantia expira tot la data stiuta de tine deoarece este acelasi terminal. De regula perioada de garantie se mareste cu numarul de zile pe care l-a petrecut device.ul in service.
iupii,am contactele inapoi:))
deci si prin urmare am dat din nou restore cu imaginea aia deblocata si am ales nu set up as a new iphone ci restore from backup,si am asteptat sa-l faca
mi-a revenit telef asa cum era inainte!
e posibil sa fie scris,trebuie sa caut bonul pentru ca azi am fost cam obosit dupa calatorie,intr-adevar am obiceiul prost de a semna ca primarul :(esentialul e ca am rezolvat dupa o cautare pe google
Am facut de curand reinstalare la PC si evident s-a sters tot inclusiv iTunes. Acum am reinstalat iTunes dar e “nou” nu are datele mele pe el, si mi-e frica sa dau sync sa nu pierd tot de pe mobil. Cu pozele si muzica ma descurc cu DiskAid, dar cu Contacts mi-e frica. + Daca tot sunt pus pe treaba as vrea sa-i fac si un upgrade de la 2.0.1 la 2.2 sau care o fi ultima versiune. A aparut Jailbreak pentru ultima versiune de soft nu? nu-i prea noua sau ceva de genu? Si, mai important….. merita? (apropo, am iphone 2g, pe vodafone).
daca nu bifezi sa faca sync n-o sa faca. si eu am fost in situatia ta de curand, n-am dat sync la poze si inca le am. dar pentru linistea ta eu zic sa-ti iei phoneview sau ce ai pt win si sa-ti exporti conactele, sms-urile… upgrade la 2.2 nu mi-am facut pt ca imi zice ca nu e suportat firmwareul actual, culmea, firmware pus cu acelasi pwnage.