Forumul ăsta are ca scop discuțiile între maciști. Vânzările sunt o chestie tolerată pentru simplitate. Așa cum acuma foarte mulți pun toate întrebările despre orice în primul forum de pe site și administratorii se chinuie să le impartă pe căprării, tot așa la vânzări le vor pune la grămadă în prima categorie și va fi mai mult de muncă pentru administratori și moderatori.
@ Dacu - e un pic mai ciudat cand vrei sa cumperi ceva
@ Huk - multumim de clarificari, advanced search usureaza intr-adevar munca, probabil este folosita de foarte putina lume (eu n-am folosit-o pana acum)
@ Sergiu - inteleg ca nu e usor sa administrezi tot site-ul dar cred ca mare parte din cititori posteaza in rubricile dedicate, e adevarat ca mai apar topicuri puse aiurea insa n-as crede ca e o regula. Idea era sa fie mai multa transparenta si usurinta in cautare lucrurilor puse la vanzare si nu sa eliminam rubrica de Vanzari care are si ea rolul ei.
@ Sergiu - inteleg ca nu e usor sa administrezi tot site-ul dar cred ca mare parte din cititori posteaza in rubricile dedicate, e adevarat ca mai apar topicuri puse aiurea insa n-as crede ca e o regula.
In perceptia mea, posibil eronata, mi se pare o limitare a dreptului de exprimare pe o arie importanta a forumului. Si, poate, o recunoastere a incapacitatii moderatorilor de a face fata spiritului nostru balcanic. Fara suparare.
exprimarea e libera, fara limitari
poate nu vrem toti sa vedem cum au loc negocierile, asa ca am ales calea cea mai scurta de a lua legatura cu ofertantii
in plus, am asigurat dreptul la discretie privind tranzactiile personale…
Problema e ca acum daca vrei sa faci o modificare ulteriaora postarii anuntului nu mai poti, iar daca vrei sa inchizi topicul iar nu iti poti posta intentia.
O alta problema va fi ca toti cei care au anunuturi in loc sa dea up anuntului curent, vor face un nou topic, deci va fi un spam general.
Eu am facut un alt topic crezand initial ca mi.a fost limitat contul. Acum ca am observat generalizarea, cum pot face sa imi exprim dorinta de a.l sterge?