4 din 4
4
Site-ul are probleme?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
Koniaku - 08 Ianuarie 2009 06:07 AM

...nu inteleg ce avea sistemul vechi ?

La sistemul vechi nu mai făceau față moderatorii+administratorii deoarece cam jumătate din mesaje erau “UP”-uri sau off-topice pe care dacă le ștergeam și avertizam omul eram acuzați pe PM de toate cele rele posibile. Și nu poți cere unui voluntar să stea toată ziua lipit de forum ca să-l curețe. La Softpedia se poate discuta - ei având moderatori plătiți de acele reclame din 3 în 3 cm.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
huk - 07 Ianuarie 2009 10:27 PM

Botonul de report merge. Mesajul ajunge la moderator. Cred. smile

La mine ajung mereu “report-urile”. Ma si uit peste ele. wink

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
psergiu - 08 Ianuarie 2009 02:11 PM
Koniaku - 08 Ianuarie 2009 06:07 AM

...nu inteleg ce avea sistemul vechi ?

La sistemul vechi nu mai făceau față moderatorii+administratorii deoarece cam jumătate din mesaje erau “UP”-uri sau off-topice pe care dacă le ștergeam și avertizam omul eram acuzați pe PM de toate cele rele posibile. Și nu poți cere unui voluntar să stea toată ziua lipit de forum ca să-l curețe. La Softpedia se poate discuta - ei având moderatori plătiți de acele reclame din 3 în 3 cm.

eu n-am facut nicio referire la softpedia dar cred ca pana la urma tot noi macuserii pierdem..
as face ceva de genul daca nu ai 50 de posturi sa nu poti posta la Vanzari..astfel le mai tai din elan vanzatorilor de pe okazii.ro or something..

multumesc pentru raspuns anyway smile

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

am vazut pe alt forum regula “daca nu ai 15 mesaje nu poti trimite sau primi PM”. Forumul e plin de “vai da ce frumoasa esti!”, “cool poze”, “dar a fost bine sau foarte bine?”
Si noi ne-am gandit la solutia asta… eventual cu un numar mai mare, doar pentru veterani. Dar e oarecum discriminare, ca sunt useri care citesc zilnic de ani buni dar nu scriu decat rar. Poate vor sa vanda un Mac personal sau un cablu FW. Eu prefer sa-i dau lui prioritate decat unui spamer care pune 20 de “misto mac, il mai ai?”

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
huk - 08 Ianuarie 2009 07:19 PM

am vazut pe alt forum regula “daca nu ai 15 mesaje nu poti trimite sau primi PM”. Forumul e plin de “vai da ce frumoasa esti!”, “cool poze”, “dar a fost bine sau foarte bine?”
Si noi ne-am gandit la solutia asta… eventual cu un numar mai mare, doar pentru veterani. Dar e oarecum discriminare, ca sunt useri care citesc zilnic de ani buni dar nu scriu decat rar. Poate vor sa vanda un Mac personal sau un cablu FW. Eu prefer sa-i dau lui prioritate decat unui spamer care pune 20 de “misto mac, il mai ai?”

da,e o solutie de compromis ..dar mai e o optiune: daca ai mai putin de 3 luni pe macuser.ro sa nu poti posta.. sincer eu prefer o discriminare din asta decat sa nu pot negocia cu el; sa-i pun intrebari si alte balarii pe forum..sau sa vad deja ce intrebari i-au pus alti macuseri inaintea mea..dar cum nu e forumul meu nu pot decat sa am o parere:)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

compromisul a fost facut
toate discutiile au loc pe privat
nu e licitatie publica, e o tranzactie intre doua persoane

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Dar nu e o discuţie intre 2 persoane, altminteri ce nevoie ai mai avea de forum? Mie mi se păreau utile discuţiile de la vânzări. Fără ele secţiunea e practic inutilă. Mai bine o desfiinţaţi. O soluţie bună, dacă ar fi tehnic posibilă, ar fi ca în acea secţiune mesajele să fie ordonate în ordinea creării lor şi nu a ultimei postări. Dispar în felul ăsta up-urile… Sau altminteri scoateţi-o de tot şi lăsaţi-i pe oameni să se ducă la Okazii.ro.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucursti
Macuser din: 24.01.06

Mai in gluma mai in serios, sa se mearga cu compromisul pana la capat poate faceti si o rubrica de licitatii in afara celei de vanzari. smile

Semnătură 

Un MAR bun este sanatate curata!

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

deja discutia devine inutila
dar iti poti minimiza singur aria respectiva daca te deranjeaza

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucursti
Macuser din: 24.01.06

Sper ca nu mie mi s-a adresat ultimul raspuns!

Semnătură 

Un MAR bun este sanatate curata!

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

deocamdată e bine așa cum e…
mai vorbim în martie
dacă nu vor mai fi postari, poate desființăm bursa de tot

4 din 4
4