La sistemul vechi nu mai făceau față moderatorii+administratorii deoarece cam jumătate din mesaje erau “UP”-uri sau off-topice pe care dacă le ștergeam și avertizam omul eram acuzați pe PM de toate cele rele posibile. Și nu poți cere unui voluntar să stea toată ziua lipit de forum ca să-l curețe. La Softpedia se poate discuta - ei având moderatori plătiți de acele reclame din 3 în 3 cm.
La sistemul vechi nu mai făceau față moderatorii+administratorii deoarece cam jumătate din mesaje erau “UP”-uri sau off-topice pe care dacă le ștergeam și avertizam omul eram acuzați pe PM de toate cele rele posibile. Și nu poți cere unui voluntar să stea toată ziua lipit de forum ca să-l curețe. La Softpedia se poate discuta - ei având moderatori plătiți de acele reclame din 3 în 3 cm.
eu n-am facut nicio referire la softpedia dar cred ca pana la urma tot noi macuserii pierdem..
as face ceva de genul daca nu ai 50 de posturi sa nu poti posta la Vanzari..astfel le mai tai din elan vanzatorilor de pe okazii.ro or something..
am vazut pe alt forum regula “daca nu ai 15 mesaje nu poti trimite sau primi PM”. Forumul e plin de “vai da ce frumoasa esti!”, “cool poze”, “dar a fost bine sau foarte bine?”
Si noi ne-am gandit la solutia asta… eventual cu un numar mai mare, doar pentru veterani. Dar e oarecum discriminare, ca sunt useri care citesc zilnic de ani buni dar nu scriu decat rar. Poate vor sa vanda un Mac personal sau un cablu FW. Eu prefer sa-i dau lui prioritate decat unui spamer care pune 20 de “misto mac, il mai ai?”
am vazut pe alt forum regula “daca nu ai 15 mesaje nu poti trimite sau primi PM”. Forumul e plin de “vai da ce frumoasa esti!”, “cool poze”, “dar a fost bine sau foarte bine?”
Si noi ne-am gandit la solutia asta… eventual cu un numar mai mare, doar pentru veterani. Dar e oarecum discriminare, ca sunt useri care citesc zilnic de ani buni dar nu scriu decat rar. Poate vor sa vanda un Mac personal sau un cablu FW. Eu prefer sa-i dau lui prioritate decat unui spamer care pune 20 de “misto mac, il mai ai?”
da,e o solutie de compromis ..dar mai e o optiune: daca ai mai putin de 3 luni pe macuser.ro sa nu poti posta.. sincer eu prefer o discriminare din asta decat sa nu pot negocia cu el; sa-i pun intrebari si alte balarii pe forum..sau sa vad deja ce intrebari i-au pus alti macuseri inaintea mea..dar cum nu e forumul meu nu pot decat sa am o parere:)
Dar nu e o discuţie intre 2 persoane, altminteri ce nevoie ai mai avea de forum? Mie mi se păreau utile discuţiile de la vânzări. Fără ele secţiunea e practic inutilă. Mai bine o desfiinţaţi. O soluţie bună, dacă ar fi tehnic posibilă, ar fi ca în acea secţiune mesajele să fie ordonate în ordinea creării lor şi nu a ultimei postări. Dispar în felul ăsta up-urile… Sau altminteri scoateţi-o de tot şi lăsaţi-i pe oameni să se ducă la Okazii.ro.