world of warcraft link?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 12.04.07

vreau sa descarc wow si sa cumpar apoi codurile de pe situl lor. imi da si mie cineva un linkulet ceva? ca de pe torrente l am descarcat si nu mere ce am gasit.

[ Modificat: 15 Mai 2011 12:48 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 12.04.07

varianta pt mac bineinteles o vreau…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

la blizzard pe site ar trebui sa poti!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Nu poți să descarci tot jocul de pe site decit dacă ai deja cont și vrei să-l instalezi și pe alt computer. Iar ca să-ți creezi cont trebuie să-ți cumperi jocul. Varianta de bază e cam 50 ron.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
hypnotik - 04 Ianuarie 2009 08:02 PM

vreau sa descarc wow si sa cumpar apoi codurile de pe situl lor. imi da si mie cineva un linkulet ceva? ca de pe torrente l am descarcat si nu mere ce am gasit.

Descarca versiunea trial: http://www.trywarcraft.com/ (pentru serverele din Europa) sau http://www.worldofwarcraft.com/trial/wrath/splash.html (America).

E firesc ca versiunea de pe torrent sa nu mearga pe serverele Blizzard. Probabil pe XXXXXXXXXXXXXX

Admin: Nu puneți link-uri către chestii piratate.

[ Modificat: 08 Februarie 2010 09:28 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07
Gattopardo - 07 Ianuarie 2009 03:27 PM

..... pe XXXXXXXXXXXXXXXXX.

uau! am plecat să-mi lustruiesc iataganu’!  cool smirk

Admin: Nu puneți link-uri către chestii piratate.

[ Modificat: 08 Februarie 2010 09:28 PM de Administrator ]
 Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Sincer, nu sfătuiesc pe nimeni să-și consume timpul pe servere… “fun” . Eu n-am experiență pe asemenea realm uri dar numai în guilda unde sunt acum am întâlnit 2 care s-au lecuit de asemenea servere și de recunoscuta lor stabilitate. Mai ales că unul a pierdut un peronaj de lvl mare.

[ Modificat: 08 Ianuarie 2009 09:35 AM de Jose Rodolfo ]
 Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Pentru a descarca un trial si apoi inregistra se poate dl direct de pe site fara probleme, te pun ei sa iti creezi un cont trial apoi te lasa. Ca sa il platesti e alta treaba, nu stiu daca il poti cumpara cu card de Romania, de platit lunar merge dar nu stiu daca si cumparat.

Am totusi o banuiala ca nu asta e ceea ce vrei de fapt, daca voiai jocul il luai direct de la magazine, sunt peste tot si chiar destul de ieftin pachetul si la acelasi pret cu cel de pe net.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.02.10

Free Server 3.3.0 ! Server type is High Rates 10x, 20x quests with 40% scripted instances, good community of players most of Romanians, although not always support GM too are major bugs to be needed for GM

Eventure are almost daily and each week event is organized pvp 1vs1 or 2vs2 or 3vs3!\

Thank you ! JOin us !

Admin: Perci tocmai s-a ales cu un ban permanent pentru reclamă la furăciuni.

[ Modificat: 08 Februarie 2010 09:30 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.05.11

Depinde si ce server privat alegi pentru fun. Nu neaparat il pierzi. Acuma depinde, probabil sunt multe servere cu o multime de buguri in care poti pierde eroul. Eu iti zic sincer ca nu am pierdut nici un erou. Am cont pe XXXXXXXXXXXX, de curand mi-am downloadat tot deacolo si XXXXXXXXXXXX . Eu sincer sunt multumit!

[ Modificat: 15 Mai 2011 12:45 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Văd că lumea chiar nu pricepe că serverele pirat de WoW sunt ilegale deci discuția CU DETALII despre ele nu este permisă de regulament ?
steluta986 are avertisment. La următoarea abatere are ban.
Thread-ul se închide.