Aplicatii native pentru iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.08.08

Salut!

Vroiam sa aflu daca exista developeri in Romania care dezvolta pentru iPhone. M-ar interesa niste contacte pentru schimb de idei si sfaturi.

In urma cu o luna m-am apucat sa citesc despre COCOA si specific COCOA TOUCH si sa experimentez unele chestii invatate de acolo. M-am deprins cat de cat cu XCode-ul si am turnat prima aplicatie. Se numeste QUADRIX si este un joc stil puzzle. Am atasat mai jos o poza cu intefata lui. Programul se afla in faza in care este operational dar nu are inca un meniu si optiuni (sunet on/off volume). Pe aste o sa le implementez zilele urmatoare. Am sa incerc sa public QUADRIX pentru revizuire in maximum 2 saptamani si cu putin noroc sa fie pulblicat in AppStore in FEB-MAR 2009.

Totodata vroiam sa primesc un feedback la intrebarea… Exista nevoie de aplicatii localizate (romanesti) in AppStore? Daca da… astept cateva idei pe care ati dori ssa le vedeti implementate.

Merci!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

GPS pt bucuresti daca se poate. sau macar o harta in care sa dai search sa iti arate strazile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Si eu fac aplicatii pentru iPhone.

Cat despre localizare, eu cred ca orice aplicatie e bine sa aiba localizare in romana. Adica, cred ca e foarte simplu pentru tine ca romana sa localizezi o interfata: doar traduci Localizable.strings si apoi xib-ul.

Cat despre aplicatii specific romanesti, cred ca mai multe chestii ar fi utile. De exemplu un mic mersul trenurilor offline, GPS/harti, etc.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Software medical facut/tradus in romaneste. Asta eu zic ca s-ar si vinde.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

gps localizat! dau si bani ptr o aplicatie buna !

‹‹ iPhone si Orange      iphone jailbreak-uit ››