Utilitare pt Mac - Midnight Commander sau Total/Windows Commander
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.04.06

Stiti de asa ceva? Am incercat sa compilez mc-ul de linux, imi cere diverse biblioteci si as vrea sa tin cat de cat curat os-x-ul pt ca nu am timp de reinstalari

Am gasit ceva free, dar nu e 100% facut, ftp-ul de exemplu nu merge. Am mai gasit ceva rusesc, versiune demo. Mai stiti de alte programe asemanatoare?

(am pus mplayer-ul si merge super, dar asta e alta poveste)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

mucommander? e practic total commander pt mac smile si merge si ftp…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da, pe asta l-am pus dar are buguri si ftp-ul nu imi merge klumea (corupe fisierele), vad ca e versiunea 0.7, a aparut si 0.8 care e beta si tot incomplet.

uite putin la asta: http://www.likemac.ru/english/
(doar ca e comercial)

Inca ceva: caut un editor de texte in mod terminal, cu care sa pot modifica fisierele de configurare, un inlocuitor pt vi, daca stiti de asa ceva

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

mie mi-a mers ok mucommander… pai daca iti place ala… download… serial seeker… register… have fun smile
edit eu fac cu mucommander F4.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

merci :D (si merci pt cont direct connect)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
overmind - 04 Mai 2006 03:47 AM

as vrea sa tin cat de cat curat os-x-ul pt ca nu am timp de reinstalari

Parerea mea: cu cat lasi sistemul sa isi vada de ale lui, fara sa te bagi prin maţele lui, cu atat ii merge mai bine. Nu e windows, nu trebuie reinstalat decat in cazuri extreme si foarte-foarte rare.
Eu folosesc in plus fata de ce are deja sistemul doar Cocktail, si asta doar pentru cron-urile alea periodice (ca mi-e lene sa le dau drumul din Terminal)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

dap, in principiu ai dreptate dar in cazul meu uite, trebuie sa fac ssh pe alte masini, din terminal, si una din acele masini a fost reinstalata, deci are alt key si… trebuie sa sterg key-ul vechi din .ssh/known_hosts si… nu prea imi place sa lucrez cu vi :D

...
am gasit asta: http://tony.lownds.com/macosx/

e versiunea de joe din linux. trebe pus in /usr, dezarhivat cu sudo
apoi trebuie chmod +r /usr/lib/joe/*

ca sa vada fisierele de configurare.

iar de lucrat cu el… Ctrl+K inainte de comenzi cum ar fi H (help) S (save) Q (quit)

pt sters un rand Ctrl+Y (ca in alte editoare)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

DiskOrder este preferatul meu in ceea ce priveste programele gen Total Comander.

Semnătură 

⌘-N