User-ita noua :)
Trimis: 04 Mai 2006 04:09 AM
[ Ignoră ]
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.05.06
Hey, am facut switch acum 7 zile.
Am un iMac G5 2.0GHZ/ 1GB DDR (nu este nou insa a fost al lui nevrozel, cel care m-a corupt din dark side). E foarte dragut (iMac-ul) . Evident ca e in comparatie cu ce am avut inainte. Hehe…
So nu am vrut decat sa salut lumea. Cu toate ca am un IT descurcaret in spate, am sa va mai bat la cap cu unele intrebari.
Semnătură
Get a Mac, or die tryin’
Trimis: 04 Mai 2006 04:12 AM
[ Ignoră ]
[ # 1 ]
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Bine ai venit si bine (ca) ai switch-uit !!
Intreaba fara grija, ca de multe ori intrebarile unuia pot da raspunsuri si altora.
Trimis: 04 Mai 2006 04:13 AM
[ Ignoră ]
[ # 2 ]
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
Vai, user nou.
Bine ai venit. Sper numai sa nu faci ca alte domnisoare/doamne care intra si posteaza 0.
Trimis: 04 Mai 2006 04:17 AM
[ Ignoră ]
[ # 3 ]
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06
W E L C O M E ! Have fun!
Semnătură
Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!
Trimis: 04 Mai 2006 06:18 AM
[ Ignoră ]
[ # 4 ]
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05
ai prins doar inceputul,
de acum incep bunatatile!!!
Bun venit printre macuseri!!!
sa-ti fie cu folos!!
Semnătură
Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch
Trimis: 04 Mai 2006 12:38 PM
[ Ignoră ]
[ # 5 ]
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Rozana - 04 Mai 2006 04:09 AM
Hey, am facut switch acum 7 zile.
Am un iMac G5 2.0GHZ/ 1GB DDR (nu este nou insa a fost al lui nevrozel, cel care m-a corupt din dark side). E foarte dragut (iMac-ul) . Evident ca e in comparatie cu ce am avut inainte. Hehe…
So nu am vrut decat sa salut lumea. Cu toate ca am un IT descurcaret in spate, am sa va mai bat la cap cu unele intrebari.
Să trăiești… bine!
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 04 Mai 2006 01:58 PM
[ Ignoră ]
[ # 6 ]
Administrator
Din: London, UK
Bine ai venit! Scapi greu de The Dark Side, dar cât de ușoara îți va fi inima! Enjoy!
IT-ul (-stul) din spatele tau va avea munca usoara!
Semnătură
MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”, Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)
Trimis: 04 Mai 2006 03:04 PM
[ Ignoră ]
[ # 7 ]
Member
huk - 04 Mai 2006 01:58 PM
Bine ai venit! Scapi greu de The Dark Side, dar cât de ușoara îți va fi inima! Enjoy!
IT-ul (-stul) din spatele tau va avea munca usoara!
Cu femeile munca-i o placere!!
Semnătură
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Trimis: 04 Mai 2006 03:25 PM
[ Ignoră ]
[ # 8 ]
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
Hehe…sa vad eu cat de usor imi va fi. Ce-i drept, prinde repede. II place. Si cu un pic de Remote Desktop viata e si mai frumoasa.
Trimis: 04 Mai 2006 03:47 PM
[ Ignoră ]
[ # 9 ]
Member
De invatat inveti repede, de dezvatat e mai greu!!
ATENTIE!!!! Macurile creeaza dependenta!!
Daca te inveti cu binele, cand ramai fara asa-i de rau!!
Semnătură
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05
Felicitari pt achizitie, sa te bucuri de Imac-ul tau si suntem aici daca ai intrebari
Semnătură
FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
nevrozel - 04 Mai 2006 04:13 AM
Vai, user nou.
Bine ai venit. Sper numai sa nu faci ca alte domnisoare/doamne care intra si posteaza 0.
daca nu spuneai tu eu credeam ca-i singura.
bine ai venit.
Semnătură
M cintoshing…
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
Bine (ca) ai venit! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el (si de urmatoarele) cat mai mult si mai bine. Intreaba daca ai ceva de intrebat ca doar nu dai cu paru’
Semnătură
Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7
Sr. Member
bine ai sosit printre noi. mereu bucuroși sa vedem un user nou.
te invităm de asemenea si la o bere alături de noi, mai discutăm, ne mai lăudam si ne mai relaxăm la un restaurant din București…
in rest, așteptam și opiniile tale! să-l păstrezi cu plăcere și ai grijă: cumpără multă cafea, vei avea nevoie nopțile în fata imacului…
Member
măi măi ce reacţii stârneşte o fată când postează pe aici… e clar, suntem prea mulţi băieţi pe metru pătrat de forum
Newbie
Macuser din: 04.05.06
Merci de primirea calda pe care mi-ati facut-o, iMac-ul e adorabil, nu ma pot dezlipi de el
Semnătură
Get a Mac, or die tryin’