1 din 3
1
iWork 09
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ce-i nou si-mi place (adica o sa folosesc):

- grafice cu mustati, trendlines
- mai multe templates pentru Pages
- poate full screen view in Pages

In rest… mai vedem.

PS. N-as da mai mult de 10$ pe astea.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păcat că în afară de tine, Steve Jobs şi Phil Schiller nimeni nu foloseşte iWork pentru business… smile Am de lucrat zilele astea la nişte Powerpoint-uri care ar arăta mult mai bine în Keynote, dar clientul nu poate trece la altceva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si io fac prezentarea pentru Sibiu in Keynote smile
Si de cate ori prezint de pe Macul meu; cand nu se poate, o fac QuickTime. E mult mai misto decat PowerPoint

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Intr-un numar MacWorld, Keynote 08 a batut clar PowerPoint… deci n-as spune ca Office-ul este singura alternativa pentru task-uri serioase, de business…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Ceea ce spune Tudor e referitor la compatibilitate. Dacă el are de lucrta pt. un client care are decât Office pen-că lucrează pe pisiuri, ce poa-să facă??

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

rofl… are decat, corect raspberry

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 07 Ianuarie 2009 03:30 AM

Ceea ce spune Tudor e referitor la compatibilitate. Dacă el are un client care are decât Office pen-că lucrează pe pisiuri, ce poa-să facă??

Da, asta e. Toată lumea lucrează pe PC-uri. Nu pot să-şi ia un singur Mac numai pentru prezentări pentru că fişierele sunt vizionate, modificate şi aprobate de mai multe persoane. Şi de multe ori sunt trimise şi altor persoane din afara firmei. Păcat de Keynote că e un program fain, dar n-are nicio şansă să spargă monopolul PowerPoint.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 07 Ianuarie 2009 03:10 AM

Ce-i nou si-mi place (adica o sa folosesc):

- grafice cu mustati, trendlines
- mai multe templates pentru Pages
- poate full screen view in Pages

In rest… mai vedem.

PS. N-as da mai mult de 10$ pe astea.

Teoria e frumoasă, suita îmi place, deși nu o folosesc (nu din alte motive decît faptul că Pages îmi face necazuri cu Combining diacritical Marks, altfel superb gîndită). Aștept să o bibiliesc efectiv, un pic numai. Pt 80 de euro, cît va fi, probabi, în Europa, este un office excelent, iar Keynote clar peste PowerPoint din toate punctele de vedere. Că nu poate înlocui PP e cu totul altă poveste. Cînd MAC OS va deveni SO principal în lume, mai discutăm.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mă joc de câteva minute cu Pages. Am reușit chiar să pun un document pe iwork.com. Interesant.
Din păcate nici în versiunea asta nu se pot produce documente bune de tipar CMYK (adică s-ar putea, dar cu niște bătăi de cap suplimentare, ca și în versiunile anterioare).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 07 Ianuarie 2009 04:21 AM

...Cînd MAC OS va deveni SO principal în lume, mai discutăm.

Ptiu, Doamne feri!

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Tudor - 07 Ianuarie 2009 03:14 AM

Păcat că în afară de tine, Steve Jobs şi Phil Schiller nimeni nu foloseşte iWork pentru business… smile Am de lucrat zilele astea la nişte Powerpoint-uri care ar arăta mult mai bine în Keynote, dar clientul nu poate trece la altceva.

eu am facut niste prezentari la uzina si au placut (efectele alea iti iau ochiu’) apoi le-am impartit documentatia exportata ppt si n-au fost probleme. acuma nu stiu ce trebuie sa contina ppt-urile tale si poate, asa cum spui, e mai bine sa le faci in pauarpoint

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Multe din efectele alea de efect arata ca porcu exportate PowerPoint. QuickTime insa arata bine.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

aaa..da dar poti sa modifici materialul pe care-l dai astfel incat sa nu fie probleme. prostioarele de efecte le folosesti doar cand faci prezentarea. doream sa subliniez ca n-am avut probleme cu exportul din keynote in ppt.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

sigur ca poti sa exporti slide-urile in PDF si nu mai ai treaba cu tranzitiile smile

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

o [cenzurat]-i… lucrurile simple nu le stie

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pt cei care vor să încerce versiunea de “test”, ea se găsește deja pe “pietrele sparte”; ar mai fi și pe “drăcușor” numa’ că nu are aportul de cereale/fibre…

Semnătură 

1 din 3
1

‹‹ Trial SPSS      Soft pt Invatat Franceza ››