Păcat că în afară de tine, Steve Jobs şi Phil Schiller nimeni nu foloseşte iWork pentru business… Am de lucrat zilele astea la nişte Powerpoint-uri care ar arăta mult mai bine în Keynote, dar clientul nu poate trece la altceva.
Si io fac prezentarea pentru Sibiu in Keynote
Si de cate ori prezint de pe Macul meu; cand nu se poate, o fac QuickTime. E mult mai misto decat PowerPoint
Intr-un numar MacWorld, Keynote 08 a batut clar PowerPoint… deci n-as spune ca Office-ul este singura alternativa pentru task-uri serioase, de business…
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Ceea ce spune Tudor e referitor la compatibilitate. Dacă el are de lucrta pt. un client care are decât Office pen-că lucrează pe pisiuri, ce poa-să facă??
Ceea ce spune Tudor e referitor la compatibilitate. Dacă el are un client care are decât Office pen-că lucrează pe pisiuri, ce poa-să facă??
Da, asta e. Toată lumea lucrează pe PC-uri. Nu pot să-şi ia un singur Mac numai pentru prezentări pentru că fişierele sunt vizionate, modificate şi aprobate de mai multe persoane. Şi de multe ori sunt trimise şi altor persoane din afara firmei. Păcat de Keynote că e un program fain, dar n-are nicio şansă să spargă monopolul PowerPoint.
- grafice cu mustati, trendlines
- mai multe templates pentru Pages
- poate full screen view in Pages
In rest… mai vedem.
PS. N-as da mai mult de 10$ pe astea.
Teoria e frumoasă, suita îmi place, deși nu o folosesc (nu din alte motive decît faptul că Pages îmi face necazuri cu Combining diacritical Marks, altfel superb gîndită). Aștept să o bibiliesc efectiv, un pic numai. Pt 80 de euro, cît va fi, probabi, în Europa, este un office excelent, iar Keynote clar peste PowerPoint din toate punctele de vedere. Că nu poate înlocui PP e cu totul altă poveste. Cînd MAC OS va deveni SO principal în lume, mai discutăm.
Mă joc de câteva minute cu Pages. Am reușit chiar să pun un document pe iwork.com. Interesant.
Din păcate nici în versiunea asta nu se pot produce documente bune de tipar CMYK (adică s-ar putea, dar cu niște bătăi de cap suplimentare, ca și în versiunile anterioare).
Păcat că în afară de tine, Steve Jobs şi Phil Schiller nimeni nu foloseşte iWork pentru business… Am de lucrat zilele astea la nişte Powerpoint-uri care ar arăta mult mai bine în Keynote, dar clientul nu poate trece la altceva.
eu am facut niste prezentari la uzina si au placut (efectele alea iti iau ochiu’) apoi le-am impartit documentatia exportata ppt si n-au fost probleme. acuma nu stiu ce trebuie sa contina ppt-urile tale si poate, asa cum spui, e mai bine sa le faci in pauarpoint
aaa..da dar poti sa modifici materialul pe care-l dai astfel incat sa nu fie probleme. prostioarele de efecte le folosesti doar cand faci prezentarea. doream sa subliniez ca n-am avut probleme cu exportul din keynote in ppt.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
pt cei care vor să încerce versiunea de “test”, ea se găsește deja pe “pietrele sparte”; ar mai fi și pe “drăcușor” numa’ că nu are aportul de cereale/fibre…