2 din 3
2
iWork 09
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Trialul se poate lua de pe Apple.com.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Cattus Thraex - 07 Ianuarie 2009 04:21 AM

Cînd MAC OS va deveni SO principal în lume, mai discutăm.

Ferească sfântul!

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

A aparut si o cutie cu cereale pe ” dracusor ” .

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
MaC® - 07 Ianuarie 2009 03:30 AM

Ceea ce spune Tudor e referitor la compatibilitate. Dacă el are de lucrta pt. un client care are decât Office pen-că lucrează pe pisiuri, ce poa-să facă??

Faci prezentarea in Keynote, o exporti in Quicktime Interactive mov (probezi mai multe rezolutii pana te satisface), instalezi QuickTime pt Windows pe PC si rulezi prezentarea in mod interactiv. Eu asa am procedat la un smipozion international. Toti m-au intrebat cum am facut prezentarea in powerpoint sa arate asa? smile

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu am edit:
-avantaje: poti rula prezentarea cu toate tranzitiile si efectele pe un PC, in mod interactiv ca si cum ai fi in keynote
-dezavantaje: mov-ul rezultat nu se poate edita.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Xanthrax - 07 Ianuarie 2009 05:30 PM

Nu am edit:
-avantaje: poti rula prezentarea cu toate tranzitiile si efectele pe un PC, in mod interactiv ca si cum ai fi in keynote
-dezavantaje: mov-ul rezultat nu se poate edita.

Ei, nu poți avea numai avantaje.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pages se deschide muuuult mai repede.
Si default la export pdf acum e ultima setare, nu trebuie de fiecare data sa reselectezi calitatea. Bug fix, tot nu merita banii de upgrade. Mai caut sa vedem ce merge mai bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am incercat cu Numbers si cu Keynote iWork.com si n-am reusit sa le urc. La Numbers m-a zis ca am prea multe comments-uri (am multe, poate sute) si apoi a crașuit. La Keynote s-a oprit pe cand uploada, apoi zicea ca nu-mi poate verifica contul.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ce vrei ... beta.
Sumbmitește un bug report.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am reusit cu un Numbers mai simplu, dar nu mi-a placut: comentariile din celule nu apar in versiunea Excel, iar in cea Numbers sunt greu vizibile. Plus ca o sa fie pe bani serviciul asta.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
altero - 08 Ianuarie 2009 05:38 AM

Plus ca o sa fie pe bani serviciul asta.

Eu am înțeles că iWork.com va fi disponibil gratis tuturor celor care cumpără iWork ‘09… mă înșel?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu am inteles ca e gratis cat e beta, dupa care se va aplica o taxa.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

La mine Office 2008 se mișcă ca o focă pe uscat ... din ce am văzut exportă destul de bine fișierele pentru office.. Deci o să rămân pe el (iWork) .. Se mișcă mult mai bine ! am și corector pe el (cocoaspell - datorită vouă băieți) pe scurt .. dacă ar scoate ăștia și o variantă de windows .. ar fi cred un concurent de temut pentru office). Părere strict personală.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dorin - 08 Ianuarie 2009 01:58 PM

La mine Office 2008 se mișcă ca o focă pe uscat ... din ce am văzut exportă destul de bine fișierele pentru office.. Deci o să rămân pe el (iWork) .. Se mișcă mult mai bine ! am și corector pe el (cocoaspell - datorită vouă băieți) pe scurt .. dacă ar scoate ăștia și o variantă de windows .. ar fi cred un concurent de temut pentru office). Părere strict personală.

Deși nu-i exclus (ar exista pecedent), e puțin probabil. Sînt acuma 2 office-uri tari pt Windows, cu al treilea pe drum (Lotus Symphony). E drept, Claris/Appleworks avea și versiune de Windows, dar nu a avut niciun succes.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Apple renunta la protectia cu serial number pentru iWork 2009!
http://www.appleinsider.com/articles/09/01/20/apple_drops_anti_piracy_measures_from_iwork_09.html

Se pare ca e o incercare de a mari baza de utilizatori. “Ti-ai luat iWork? Nu mi-l dai si mie?”
La iLife 08 chiar m-am bucurat cand am descoperit lipsa unui serial number sau a altei metode de protectie.

2 din 3
2

‹‹ Trial SPSS      Soft pt Invatat Franceza ››