Ceea ce spune Tudor e referitor la compatibilitate. Dacă el are de lucrta pt. un client care are decât Office pen-că lucrează pe pisiuri, ce poa-să facă??
Faci prezentarea in Keynote, o exporti in Quicktime Interactive mov (probezi mai multe rezolutii pana te satisface), instalezi QuickTime pt Windows pe PC si rulezi prezentarea in mod interactiv. Eu asa am procedat la un smipozion international. Toti m-au intrebat cum am facut prezentarea in powerpoint sa arate asa?
Nu am edit:
-avantaje: poti rula prezentarea cu toate tranzitiile si efectele pe un PC, in mod interactiv ca si cum ai fi in keynote
-dezavantaje: mov-ul rezultat nu se poate edita.
Nu am edit:
-avantaje: poti rula prezentarea cu toate tranzitiile si efectele pe un PC, in mod interactiv ca si cum ai fi in keynote
-dezavantaje: mov-ul rezultat nu se poate edita.
Pages se deschide muuuult mai repede.
Si default la export pdf acum e ultima setare, nu trebuie de fiecare data sa reselectezi calitatea. Bug fix, tot nu merita banii de upgrade. Mai caut sa vedem ce merge mai bine.
Eu am incercat cu Numbers si cu Keynote iWork.com si n-am reusit sa le urc. La Numbers m-a zis ca am prea multe comments-uri (am multe, poate sute) si apoi a crașuit. La Keynote s-a oprit pe cand uploada, apoi zicea ca nu-mi poate verifica contul.
Am reusit cu un Numbers mai simplu, dar nu mi-a placut: comentariile din celule nu apar in versiunea Excel, iar in cea Numbers sunt greu vizibile. Plus ca o sa fie pe bani serviciul asta.
La mine Office 2008 se mișcă ca o focă pe uscat ... din ce am văzut exportă destul de bine fișierele pentru office.. Deci o să rămân pe el (iWork) .. Se mișcă mult mai bine ! am și corector pe el (cocoaspell - datorită vouă băieți) pe scurt .. dacă ar scoate ăștia și o variantă de windows .. ar fi cred un concurent de temut pentru office). Părere strict personală.
La mine Office 2008 se mișcă ca o focă pe uscat ... din ce am văzut exportă destul de bine fișierele pentru office.. Deci o să rămân pe el (iWork) .. Se mișcă mult mai bine ! am și corector pe el (cocoaspell - datorită vouă băieți) pe scurt .. dacă ar scoate ăștia și o variantă de windows .. ar fi cred un concurent de temut pentru office). Părere strict personală.
Deși nu-i exclus (ar exista pecedent), e puțin probabil. Sînt acuma 2 office-uri tari pt Windows, cu al treilea pe drum (Lotus Symphony). E drept, Claris/Appleworks avea și versiune de Windows, dar nu a avut niciun succes.
Se pare ca e o incercare de a mari baza de utilizatori. “Ti-ai luat iWork? Nu mi-l dai si mie?”
La iLife 08 chiar m-am bucurat cand am descoperit lipsa unui serial number sau a altei metode de protectie.