Se pare ca e o incercare de a mari baza de utilizatori. “Ti-ai luat iWork? Nu mi-l dai si mie?”
La iLife 08 chiar m-am bucurat cand am descoperit lipsa unui serial number sau a altei metode de protectie.
iLife nu a avut niciodată s.n., iar – dacă e adevărat ce se spune despre iWork – de fapt s-ar reveni la situația din era Claris/Appleworks, lipsa oricărui s.n. El a fost introdus, pt prima oară în istoria office-urilor pt MAC OS, o dată cu iWork, pe vremea lui Claris/AppleWorks nu era.
Stiu ca s-a mai discutat recent problema, dar chiar am nevoie daca de ajutor. Vreau sa fac o prezentare in keynote, dar problema e ca la scoala, evident, nu sunt decat windows pc-uri. Tot evident este faptul ca nu vreau sa export prezentarea in ppt deoarece nu se vad tranzitiile frumos, ci brut. Exportand prezentarea in QT, nu as avea cum s-o controlez, in timp ce-mi tin discursul in fata clasei. Care ar fi variantele:
un keynote viewer de win
sau, cum pot conecta mbp la un proiector care nu are cablu dvi? am vazut ca proiectorul are o mufa de USB-mini. Se poate folosi aia pentru a proiecta?
Ha, ha, nici n-am vazut. E de fapt ultimul slide din una din prezentarile pentru Sibiu, in care dau datele FTP-ului meu. Shit, bine ca nu am deconspirat altceva
Un pont pentru cei care vor să-și cumpere iWork ‘09: se poate cumpăra un serial number de pe Apple Store USA cu card românesc, dacă puneți la billing address o adresă de SUA. Prețul e de $79 la care se adaugă un sales tax în funcție de statul în care “locuiți”. La mine totalul a fost $82.95. Serialul îl primiți imediat.
PS: La fel am făcut și cu QuickTime Pro acum vreo 2-3 ani.
Un pont pentru cei care vor să-și cumpere iWork ‘09: se poate cumpăra un serial number de pe Apple Store USA cu card românesc, dacă puneți la billing address o adresă de SUA. Prețul e de $79 la care se adaugă un sales tax în funcție de statul în care “locuiți”. La mine totalul a fost $82.95. Serialul îl primiți imediat.
PS: La fel am făcut și cu QuickTime Pro acum vreo 2-3 ani.
Asa am procedat si eu, la billing am pus adresa de la Apple si am platit 79$.
E legal, billing address-ul e doar adresa la care vrei să primești factura pe hârtie (în caz că ceri așa ceva).
De mult mă gîndeam să propun ca România să devină al 53 stat al SUA (atît ar fi cu România, nu?), ar fi mai simplu pentru toți. În acest fel, Statele Unite ar avea și frontieră comună cu Uniunea Europeană.
E legal, billing address-ul e doar adresa la care vrei să primești factura pe hârtie (în caz că ceri așa ceva).
De mult mă gîndeam să propun ca România să devină al 53 stat al SUA (atît ar fi cu România, nu?), ar fi mai simplu pentru toți. În acest fel, Statele Unite ar avea și frontieră comună cu Uniunea Europeană.
Dupa cum vezi noi deja ne simtim ca acasa.
Sa se mai stranga cateva facturi si o sa dau o fuga sa le recuperez. (poate merge si Tudor)
Subscriu… Sa scap de loteria vizelor Scuze in cel mai politicos mod pentru offtopic.
România să devină un canton elvețian sau un land german - de acord (spre binele nostru și spre răul lor categoric). Dar parte a SUA… nici măcar în glumă.
Eu as vrea ca Transilvania sa devina ca Elvetia cu landuri: Ardeal, Crisana, Maramures…. Dar din pacate va ramane doar un vis frumos al multor transilvaneni.