Salutari Macuseri,
Apple participa la CERF prin distribuitorul autorizat în România (pavilion 13, stand 3010).
Se pot vedea sistemele Mac pe platforma Intel (MacBook Pro, iMac, Mac mini) si ceva G5-uri Quad cu software profesional (y compris o gramada de iPod-uri si accesorii, inclusiv iPod Hi-Fi).
Amatorii sunt bineveniti.
Catalin Boaru
Înca o data, nu vindem direct la clienti finali; se va întâmpla si asta, destul de curând, când vom da drumul unui Apple Store Online. Pâna atunci, exista o lista de dealeri/reselleri pe site. Scopul unei asemenea expozitii este în principal de promovare/atragere/informare.
Unii amatori deja au fost din ziua deschiderii la CERF, si au fost placut impresionati de stand-ul IRIS.
Hmm… Am reusit sa crap XP-ul ala pe Mac Book in 5 secunde :D Am dat click pe icoana de la iSight (pe care o vede ca un webcam atasat si boom=>Blue screen).
Powermac-ul ala era Quad ? hmm… Oricum, display-ul de 30” m-a impresionat profund. e al dracu de imens.
Va recomand sa luati pliante de la standul IRIS si RDS. Sunt tari rau :D Eu, cel putin sunt mare colectionar de materiale printate.
da si eu, anu trecut am luat o sacosa intreaga si acasa n-am avut ce sa aleg din ele pentru pastrare sau vizionare. asa ca mi-am rupt bratu degeaba iar anu asta nu am duc deloc cred.
Unii amatori deja au fost din ziua deschiderii la CERF, si au fost placut impresionati de stand-ul IRIS.
Hmm… Am reusit sa crap XP-ul ala pe Mac Book in 5 secunde :D Am dat click pe icoana de la iSight (pe care o vede ca un webcam atasat si boom=>Blue screen).
Powermac-ul ala era Quad ? hmm… Oricum, display-ul de 30” m-a impresionat profund. e al dracu de imens.
Va recomand sa luati pliante de la standul IRIS si RDS. Sunt tari rau :D Eu, cel putin sunt mare colectionar de materiale printate.
Da stii ce-i uimitor cu nenorocitul asta de Windows, ca nu tot timpul da bluescreen la faza cu isight, doar cand are el chef.
Si ia zii ce fata au facut baietii de acolo cand au vazut cum a dat blue screen windows-ul pe jucaria lor de 100 de bulioane