2 din 3
2
Apple la CERF
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ei, parca ma luaserati peste picior cu un Apple Store

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iaru - 05 Mai 2006 12:01 AM

Una este Apple Store, alta este Apple Online Store. Apple Stores sunt magazinele alea frumoase, cu Genius Bar si tot tacâmul. IRIS face un Apple Online Store, care nu-i decât un site cu vânzări. N-o să vedem noi un Apple Store pe aici smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

e vre-un concurs, ceva la standul IRIS !?
Tare faza cu Blue Screen smile) sper sa-mi iasa si mie wink

Alte Standuri cu vre-un Apple mai sunt !?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sincer, credeam ca e vorba de magazin din ala, brick&mortar;, cum zice americanul…
Da’ e bun si unul online, poate asa o sa fie marfa mai multa si mai variata (si mai repede disponibila: au trecut vreo 6 saptamani de cand am comandat bateria pt. PB… noroc ca a inviat asta veche! I-a prins bine Pastele!)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AlexBuga - 04 Mai 2006 07:50 PM

Unii amatori deja au fost din ziua deschiderii la CERF, si au fost placut impresionati de stand-ul IRIS.

Hmm… Am reusit sa crap XP-ul ala pe Mac Book in 5 secunde :D Am dat click pe icoana de la iSight (pe care o vede ca un webcam atasat si boom=>Blue screen).

Powermac-ul ala era Quad ? hmm… Oricum, display-ul de 30” m-a impresionat profund. e al dracu de imens.

Va recomand sa luati pliante de la standul IRIS si RDS. Sunt tari rau :D Eu, cel putin sunt mare colectionar de materiale printate.

E un avertisment in Read Me al Boot Camp ca iSight nu e (deocamdata) compatibil cu Windows. Nu spune insa ca apare ecranul albastru smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

blue screen arată încă o dată ceea ce pierdem odata cu trecerea la mac osx… si ce rău îmi pare…
cine merge sâmbătă? vreau și eu să merg dar nu pot decât sâmbătă...deci? cine merge si care ar fi orele?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cu toții așteptăm un apple store local, și eu sper ca se va întampla odată și odată...

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

cand am bootat XP pe Mac Book, era Catalin Boaru (cel care a deschis acest topic, si care e reprezentant de vanzari la IRIS btw), si m-a avertizat sa nu fac asta ca e un bug cunoscut. eu eram doar happy ca am reusit sa omor un xp intr-un timp record, nu ma interesa ca e pe macbook.

Per ansamblu, XP merge absolut normal pe Mac Book.
Seful meu, vrajit de minunatie e decis sa isi ia unu. Avea de gand sa isi cumpere un laptop si cand a vazut Mac Book, nu ii mai venea sa plece de acolo :D, ne-am prostit un pic cu Photobooth.. ca toata lumea de altfel… si am plecat cu un nod in gat.. ca n-avem si noi cam ce era pe acolo :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dacă nu aveți invitații, și veți plăti intrarea, o să ajungeți la pomul lăudat!

subțire rău, tîrgul ăsta…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06
AlexBuga - 05 Mai 2006 04:40 AM

cand am bootat XP pe Mac Book, era Catalin Boaru (cel care a deschis acest topic, si care e reprezentant de vanzari la IRIS btw)

Catalin Boaru, cel care a deschis acest topic, nu este reprezentant de vânzari la IRIS, ci se ocupa de comunicari de marketing (cataloagele, rosurile, prezentarile, site-urile, comunicatele de presa samd).
Si referitor la un alt subiect aparut aici, este inevitabil sa apara si un Apple Store fizic (dupa cel online, categoric). În momentul de fata se cauta un amplasament cât mai adecvat. Nu veti vedea însa Genius Bar, este interzisa utilizarea conceptului în afara companiei Apple (IRIS este Apple IMC - Independent Marketing Company, deci are drepturi de distributie si promovare în tara dar nu este proprietatea Apple).

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

One more thing.
Daca va hotarâti sa veniti, si faceti asta oarecum grupat, va pot pune la dispozitie oaresce invitatii (în gama 15 - 20 buc.). Ma puteti contacta pe PM daca sunteti interesati.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: București

atunci sa fim acolo maine pe la ora 11
merge !?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member

Câti?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Am cateva impresii.. din pacate neplacute despre standul Apple - IRIS la CERF. Am vrut sa pun cateva intrebari dar nimeni nu a putu sa raspunde desi nu era asa greu. Doream sa intreb daca au sau pot comanda niste memorie pentru IBook -ul meu si tot ce am putut sa scot de la ei e ca nu au carduri de memorie si nu vand asa ceva.  Era o domnisoara acolo cu un cartonas pe care scria consultant .. si ii tot dadea cu cardurile de memorie ..Dupa ce am incercat sa ii explic ca nu vreau asa ceva .. ci doar o memorie pur si simplu s-a dus sa intrebe pe cineva si a venit cu acelasi raspuns, asa ca am renuntat sa mai intreb de un Airport, probabil ma trimitea la Otopeni ...
A doua chestie care m-a deranjat, dar asta nu tine de ei ci asa e romanul ... vroiam si eu sa pun mana pe unul din mac-urile de acolo dar bineinteles erau cam toate ocupate .. asa ca m-am pus pe asteptat ..Dupa 10 min nu miscase nimeni asa ca m-am mai invartit pe acolo si am revenit dupa o ora .. eram cat tot aceleasi persoane numai ca se mai rotisera pe alte statii ... intr-un final un tip m-a vazut ca faceam deja 13-14 pe acolo si i s-a facut probabil mila si m-a lasta vreo 3 min. pe un IMac 17”, frumos de altfel, ca sa nu mai vorbes de monitoare care sunt ceva special cu adevarat ...

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Leeloo:
1) IRIS nu vinde la end-luseri, MacGallery & ceilalti fac asta. IRIS vinde lui MacGallery.
2) De mac-uri nu poti sa te plictisesti repede ca de PC-uri. Trebuia sa astepti mai mult daca voiai sa butonezi un mac cu adevarat.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

2 din 3
2

‹‹ User-ita noua :)      Comunicatii wireless ››