3 din 3
3
Apple la CERF
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

In primul rand nu sunt “end-looser”, ci am si o mica firma activa de distributie, service si retele de calculatore, in al doilea rand puteau sa raspunde la intrebari macar din punct de vedere tehnic sau sa ma indrume catre resellerul lor, o relatie ceva .. nu raspunsuri seci de genul nu avem carduri de memorie (semn clar ca nici nu stiau ce vorbesc) .. de parca ceream un SD card pentru aparatul foto ...chestiile astea pe care le spui tu puteau sa le spuna si ei….
Despre partea cealata ..sunt partial de acord cu ce spui tu .. este greu sa te desprinzi de un Mac, dar totusi participare la expozitie s-a facut in ideea de a populariza Mac-ul si de a   da o sansa cator mai multi oameneni sa il “simta”.......
  Chiar ma gandeam ca intr-un viitor apropiat sa fac un mic magazin Apple, acum stiu unde sa nu ma duc ..in nici un caz la IRIS…

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Mie mi-a ramas o parere destul de buna, mi-a placut Ipod hifi care m-a surprins, chiar nu ma asteptam sa se auda asa bine, si frumos quad-ul cu display de 30”. Si frumoasa sezatoarea cu Imac-uri.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Insa nu prea ai in afara de IRIS la cine sa te duci. Eu zic ca nu trebuie sa te enervezi chiar asa de tare, in orice firme sunt oameni si oameni, poate acum nu si-au ales pe cine trebuia sa ii reprezinte la CERF, insa eu am mai vorbit cu reprezantanti de-ai lor si cu alte ocazii si erau in tema in ceea ce priveste Apple.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ei, nu… sunt altii, mai buni si citeodata mai ieftini ca iris - si mult mai prietenosi wink

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

Nu m-am enervat .. ci am ramas neplacut surprins de personalul de acolo ... nu de Apple in general.Mai mult m-a enervat psergiu cu “end-looserii” lui. Sunt convins ca sunt si profesionisti la IRIS, numai ca nu i-am gasit eu . Nu cred ca nu am de ales decat sa ma duc la IRIS, doar daca nu au exclusivitate din partea Apple in Romania. Chiar daca au exclusivitate, ea poate fi ocolita relativ usor ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator

sunt sigur ca sergiu nu a vrut sa te supere, dar in ochii celor de la iris, asta suntem… iar profesionisti acolo, eu nu am vazut, de v’o 10 ani incoace… si poate nici nu trebuie sa fie, ei sunt doar distribuitori
sa speram ca lucrurile se pot indrepta, cindva grin

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06

Salut, ma vad obligat sa revin pentru a clarifica unele chestiuni.
În primul rând îmi cer scuze pentru deficientele organizatorice din timpul expozitiei. Stiu ca sunt neplacute, dar inevitabile pentru un târg atât de generalist cum este CERF-ul. În momentul în care 95% din vizitatori nu au habar de Mac si singura lor dorinta este sa ajunga pe Yahoo Messenger si sa trimita poze haioase din Photo Booth este greu sa îi identifici pe cei realmente interesati. Distribuitorul I.R.I.S (care este unic în România) nu abunda de resurse umane si financiare, si încercam sa ne descurcam cu niste resurse limitate, în directa relatie cu dezvoltarea pietei românesti.
Pe de alta parte:
1. Generalizari de genul “profesionisti acolo eu nu am vazut de 10 ani de zile” sunt rautacioase si putin deplasate.
2. Daca ghinionul face ca la stand sa dai peste o fata care nu e angajata IRIS, colaboreaza temporar pe perioada CERF si poarta “accidental” un tricou inscripionat Apple, solutia este fie sa cauti o alta persoana în cunostinta de cauza, fie sa ceri o carte de vizita si sa contactezi compania imediat dupa expo. În momentul în care sunt 3-4 angajati si un flux infernal de vizitatori precum cel de sâmbata este dificil sa intri în legatura cu persoana potrivita.
3. Ocolirea exclusivitatii poate fi facuta relativ usor; tot relativ usor se poate întâmpla ca dupa o oarecare perioada sa constati ca furnizorii pe care i-ai gasit nu îti vor mai livra produse Apple.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator

cata, nu am nimic cu tine… //  nici cu tirgul, stim prea bine cum e la astfel de expozitii

dar sunt rautacios, din moment ce in 10 ani, am intrat de mai multe ori la iris, si am vorbit doar cu oameni de marketing si contabili - si nici macar cu succes…  asa ca alti provideri mi-au rezolvat problemele mai repede si mai bine, si pe alta filiera decit cea greceasca
de altfel sunt sigur ca peste un an, nu vei mai lucra acolo, inertia firmelor mari e greu de invins wink

bafta!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu mai stiu daca aici e locul pentru informatia asta, dau uite-o: Apple are un parteneriat cu supermarche-uri din Franta, in special cu Carrefour (http://www.hardmac.com/news/2006-06-27/#5671). Poate or veni si la noi.
Btw, am vazut si in Cora iBook si MBP (bine incuiate, of course…)

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

Il cunosc pe directorul IT de la carrefour ...poate pun o vorba buna ..nitica “propaganda”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

foarte interesant, deja la noi sunt, nu chiar in carrefour dar in cora pantelimon sigur am vazut imac 17 si 20 + mini si se puteau testa, chiar imac-ul de 20 avea instalata suita adobe, office parca…si nu era nimeni acolo smile

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

au fost si in Carrefour acum vre-o 2-3 luni
aveau un stand chiar la intrarea in supermarker
se uita lumea la ele ca la urs
pacat ca au dispatul asa repede
sunt curios ce vanzari au avut

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

pe un imac singuratec din Cora am dat drumu la Photobooth si l-am lasat cu aglomeratie

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 29 Iunie 2006 02:02 AM

pe un imac singuratec din Cora am dat drumu la Photobooth si l-am lasat cu aglomeratie

Ți-au mulțumit măcar? Nu zic de onorariu sau de o țuică, acolo…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
leeloo - 28 Iunie 2006 11:57 AM

Il cunosc pe directorul IT de la carrefour ...poate pun o vorba buna ..nitica “propaganda”

Dacă e francez, ai șanse destul de mari să fie un macuser.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3

‹‹ User-ita noua :)      Comunicatii wireless ››