import imagini din Abby in INDD
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

Trebuie sa import multe imagini mici dintr-un batch Abby in INDD, e vorba de secvente de note muzicale, pe care le-am setat pe pagina scanata ca bloc imagine. Nu am reusit folosind copy-paste, rezultatul fiind imagini cu un background in diferite culori.

Se poate altfel importa sau trebuie sa rescanez in Photoshop si de acolo sa copy-paste?

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

De ce copy + paste si nu place (cmd + d)?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Tot aia e si cu Place. El importa imaginile scanate. ABBY fiind un OCR reader, nu scaneaza la finete si rezolutie mare, ci numai cat sa poate recunoaste caracterele.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Pai tocmai ca e ABBY. OCR la note nuzicale… nu am vazut pana acum. Daca tot trebuie aduse in INDD (fara sa le modifici) de ce nu scanezi direct (fara recunoastere de text) si ulterior aduci imaginile? Sau tu vrei si recunoastere de text la note muzicale???

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Xanthrax - 07 Ianuarie 2009 06:49 PM

Tot aia e si cu Place. El importa imaginile scanate. ABBY fiind un OCR reader, nu scaneaza la finete si rezolutie mare, ci numai cat sa poate recunoaste caracterele.

Abby nu controleaza driverul de pe Fujitsu-ul meu. Am un soft, Kofax VRS care se ocupa de asta. Imaginile din Abby sunt deci la ce rezolutie vreau eu si le pot salva ca tifuri, insa doar pagini intregi si nu bucati din ele. Eu vroiam sa copiez blockurile direct in INDD, fara sa mai trec prin Photoshop.

Semnătură 

iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
macmanro - 07 Ianuarie 2009 07:03 PM

Pai tocmai ca e ABBY. OCR la note nuzicale… nu am vazut pana acum. Daca tot trebuie aduse in INDD (fara sa le modifici) de ce nu scanezi direct (fara recunoastere de text) si ulterior aduci imaginile? Sau tu vrei si recunoastere de text la note muzicale???

Sibelius 5 plus PhotoScore Ultimate. Doar ca trebuie sa stii muzica pt. a face corecturile. Idem problema import INDD.

Semnătură 

iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB