2 din 2
2
printer in Parallels
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
DannyG - 09 Ianuarie 2009 04:19 PM
Cattus Thraex - 09 Ianuarie 2009 04:25 AM
DannyG - 08 Ianuarie 2009 10:02 PM

Mai este ceva: am incercat sa dau din win un ping catre IPul imprimantei si nu raspunde la ping. Dar, repet imprimanta are acel IPsigur, si vad reteaua…

De ce nu le scrii direct celor de la Parallels ori să încerci să intri pe un forum al lor? Posibil să fie o problemă cunoscută ori un bug pe cale de rezolvare.

Asa a incepu postul: eram in asteptarea raspunsului de la ei, si inca mai sunt. O sa caut si la ei pe forum, am inceput cu forumul “de la noi”, sperand ca cineva are vreo idee.

Insistă, au mii de mesaje zilnic.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Afumati / Ilfov
Macuser din: 30.11.07

Am rezolvat in sfarsit; pt cei interesati de rezolvare:http://kb.parallels.com/en/4886
punctul 4 a fost rezolvarea.
O zi buna va doresc !

Semnătură 

lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
DannyG - 09 Ianuarie 2009 05:28 PM

Am rezolvat in sfarsit; pt cei interesati de rezolvare:http://kb.parallels.com/en/4886
punctul 4 a fost rezolvarea.
O zi buna va doresc !

Vezi că nu citiseși ce ei ziseseră de mult?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Mda, recunosc, de nervi ca nu sunt bagat in seama dupa ce am dat bani pe licenta.

Semnătură 

lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
DannyG - 09 Ianuarie 2009 09:30 PM

Mda, recunosc, de nervi ca nu sunt bagat in seama dupa ce am dat bani pe licenta.

De acord, dar gîndește-te că le scriu mii de oameni zilnic, majoritatea – fii sigur – cu chestiuni cărora li s-a răspuns deja, cum a fost și la tine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member

Softul nu pot sa spun ca este ieftin, pt cei care platesc acesti bani(si nu aleg variante piratate) convinsi ca sunt bani munciti si daca tie iti foloseste acel produs, este normal sa il platesti, mi se pare normal sa faca un sistem de suport mai evoluat nu sa se bazeze pe forumuri. Dau exemplu alt soft pe care l-am achizitionat luna trecuta, cel de sincronizare al BlackBerry-ului cu mac-ul facut de cei de la Mark/Space. Orice problema am intalnit-o, am gasit rezolvarea direct in pagina de suport la ei, este fantastic de bine conceputa. Acest serviciu de suport impreuna cu help-ul de la Autocad si OpenOffice sunt cele mai bune exemple de “asa DA” pe care le-am intalnit.
Numai bine !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
DannyG - 09 Ianuarie 2009 09:43 PM

Softul nu pot sa spun ca este ieftin, pt cei care platesc acesti bani(si nu aleg variante piratate) convinsi ca sunt bani munciti si daca tie iti foloseste acel produs, este normal sa il platesti, mi se pare normal sa faca un sistem de suport mai evoluat nu sa se bazeze pe forumuri. Dau exemplu alt soft pe care l-am achizitionat luna trecuta, cel de sincronizare al BlackBerry-ului cu mac-ul facut de cei de la Mark/Space. Orice problema am intalnit-o, am gasit rezolvarea direct in pagina de suport la ei, este fantastic de bine conceputa. Acest serviciu de suport impreuna cu help-ul de la Autocad si OpenOffice sunt cele mai bune exemple de “asa DA” pe care le-am intalnit.
Numai bine !

Hm, nu știu dacă ai dreptate. Promptitudinea de a răspunde rapid este direct legată de mărima companiei și de nr. de mesaje primite. Îmi imaginez că ăia de la Parallels primesc mii zilnic, majoritatea cu aceleași probleme cărora li s-a răspuns deja.
Crezi că Apple răsunde miilor de întrebări primite în fiecare oră? Bineînțeles că nu, ar trebui o armată de oameni care să facă numai acest lucru.

Semnătură 

2 din 2
2