La mine, face detection a ratat una din 20, deci cam 5%. Corect, mai ales ca nu folosesc. În schimb, dacă învaţă ceva, învaţă bine.
Ok, acum, dezinstalare, că nu-mi foloseşte la nimic. Dar am găsit pe cineva fericit. Vrea să cînte la pian şi Garageband îl (o) ajută!
Totul merge ok mai putin slideshow-ul pe un minimac G4 1,4 GHz
Cand dau slideshow se face ecranul negru, apoi apar niste linii ciudate, si in final tot nu vad nimica.
Pe iPhoto 08 mergea super bine pe exact acelasi calculator. Am instalat iLife 09 peste iLife 08
uite de asta sunt tare curios daca trebuie sa scot inainte 08 sau ii dau instalare peste?
Ne ajuta cineva? Iar dezinstalarea cum ar fi cel mai bine de facut?
Nu de alta, dar am zeci de mii de poze care daca le pierd, ma .... nevasta-mea.
Multumim de ajutor.
Mie imi merg slideshow-urile.
iLife 09 se instaleaza peste 08. Banuiesc ca daca redenumesti iPhoto 08 in altceva si o si muti, o pastreaza. Insa nu cred ca e bine. Oricum, dupa updatarea bibliotecii de poze in 09, nu mai poate fi folosita in 08.
Nu pierzi nimic PallMAC, parca ai mai intrebat odata. Fa-ti backup, e bun in orice pozitie.
Povestea asta, cu păstrarea pozelor în librăria iTunes, pe mine mă stresează. După ce l-am folosit, am salvat pozele pe un disc sau pe alt hard. Zeci de mii de poze… Drace, nici nu vreau să mă gîndesc!
uite de asta sunt tare curios daca trebuie sa scot inainte 08 sau ii dau instalare peste?
Ne ajuta cineva? Iar dezinstalarea cum ar fi cel mai bine de facut?
Nu de alta, dar am zeci de mii de poze care daca le pierd, ma .... nevasta-mea.
Multumim de ajutor.
Nu faci backup la librăria iPhoto pe alt hard?sau pe același hard în alt folder.
Totul merge ok mai putin slideshow-ul pe un minimac G4 1,4 GHz
Cand dau slideshow se face ecranul negru, apoi apar niste linii ciudate, si in final tot nu vad nimica.
Pe iPhoto 08 mergea super bine pe exact acelasi calculator. Am instalat iLife 09 peste iLife 08
Numai ce am făcut un slideshow pentru colegel de la muncă,le-a impresionat efectul Shatter.Slideshow rulat pe macbook.
Ai dat, la sfirsit, o reparare de permisiuni? Asa, de control? Sau MainMenu, o curatare de cache-uri? Sau o verificare generala a hardului (fsck -fy sau applejack?)
tare misto face (ne)detection. Asa am devenit Richard Ashcroft (ex The Verve). In rest numai de bine. Dupa ce l-am mai invatat care-i fata mea cu adevarat, a rontait bine. S-a jucat cineva cu iWeb?
ma asteptam sa pot sa public Faces pe MobileMe, astfel incat fiecare dintre prietenii mei sa poata sa isi vada la un loc toate pozele in care apar ei. In schimb iPhoto inca nu stie asta si iti exporta pozele din Faces sub o denumire a unui Event. Poate la urmatorul updat.
BTW Help-ul nu e updatat inca