@huk. Eu întrebam despre preţ. Procedura tehnică e irelevantă, dar aş vrea să aflu dacă, ca utilizator înregistrat de iWork’08 trebuie să plătesc la fel pentru iWork’09 ca cineva care acum îl cumpără. Cu iLife am înţeles, e 79$, e normal să fie aşa că a venit bundle cu computerul. Dar iWork l-am cumpărat separat, aşa că mă gândeam că are un upgrade…
N-o sa incepem iar discutia despre diferenta de pret? 329 lei vad ca e ‘08 (la noumax ca iStyle vad care o eroare de php la soft).
Exista si o versine pentru educatie la 199 lei. Poate esti student…
Se pastreaza tot. Mai mult, se pastreaza si 08-ul. Insa proiectele incepute in 08 (din iWeb, iMovie etc.), odata deschise in 09 nu or sa mai fie compatibile cu 08 (te atentioneaza inainte).
N-o sa incepem iar discutia despre diferenta de pret? 329 lei vad ca e ‘08 (la noumax ca iStyle vad care o eroare de php la soft).
Exista si o versine pentru educatie la 199 lei. Poate esti student…
Sunt elev in clasa 11a. Am sanse sa-mi dea cu 199? De unde? IRIS sau noumax/istyle?
Normal ca iti da reducere. Trebuie sa ai carnetul de elev cu tine. Eu am luat ca student iLife 08 de la Noumax cu aprox. 200 de lei (singurul pret decent din toata lista ) si voi lua si iLife 09 tot de la ei. iLife nu are serial si nicio metoda de protectie vizibila dar are o cutie frumoasa care sta bine la rubrica software din biblioteca. Recunosc ca l-am “sharuit” cu inca 2 persoane (in familie totusi) dar pe Windows nu cumparasem niciun soft pentru uz personal asa ca fost un mare pas inainte.