andreimg - 08 Ianuarie 2009 11:26 PM
Am luat un iPhone de la ei in nov si mai recent nu functioneaza telecomanda si microfonul de la headset . Telefonul in sine functioneaza normal.
M-am dus la Orange si mi-au spus ca trebuie dus headsetul cu tot cu telefonul. Cica in mare parte e vina apple ca nu-i lasa sa deschida dispozitivul.
Poate asa o fi, dar atat timp cat telefonul trebuie sa stea o saptamana la service-ul lor, sunt de incredere?
Pai tu nu ai primit garantia pe casti in sine, ci ai primit garantia pe intreg pachetul iPhone 3G.
Ei nu sunt autoziati sa testeze castile tale, nici sa-si de-a cu parerea, nici sa decida daca aceste casti nu functioneaza dintr-o problema proprie sau dintr-o problema asociata telefonului furnizat de ei.
Cei de la Orange Shop sunt niste intermediari, nu ei reprezinta service-ul in sine.
Trebuie sa lasi telefonul in garantie o saptamana pentru ca dureaza: se preia device-ul azi, maine ajunge in service, dupa o alta zi se uita cineva la el, dupa o alta zi se ia decizia de inlocuire/reparare si dupa o zi, doua iti expediaza produsul.
Eu zic sa testezi castile pe un alt iPhone. Daca nici pe altul nu functioaneaza, atunci nu telefonul tau e de vina (ceva legat de partea soft) ci castile in sine s-au defectat; lucru pe care il vor constata si ei si iti vor inlocui castile. In prealabil iti vor face o resoftare la telefon, asa ca fa-ti un back-up.