E de incredere Orange service in cazul acesta?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Focsani
Macuser din: 24.08.08

Am luat un iPhone de la ei in nov si mai recent nu functioneaza telecomanda si microfonul de la headset . Telefonul in sine functioneaza normal.

M-am dus la Orange si mi-au spus ca trebuie dus headsetul cu tot cu telefonul. Cica in mare parte e vina apple ca nu-i lasa sa deschida dispozitivul.

Poate asa o fi, dar atat timp cat telefonul trebuie sa stea o saptamana la service-ul lor, sunt de incredere?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

probabil ca “nu ii lasa apple sa deschida dispozitivul”. insa de ce ar trebui sa lasi si telefonul odata cu headset-ul?
ar putea la fata locului sa testeze cu un alt headset sa vada daca problema este din telefon sau HS.
daca nu e din telefon sa poti lasa doar HS-ul.
ma rog… treaba romaneasca pina la capat, deja mi s-a luat!!!
cel mai bine iti iei un HS nou de pe okazii la bani putini si ii lasi dracului
(desi cred ca pe asta se si bazeaza la cite mutre fac)

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
andreimg - 08 Ianuarie 2009 11:26 PM

Am luat un iPhone de la ei in nov si mai recent nu functioneaza telecomanda si microfonul de la headset . Telefonul in sine functioneaza normal.

M-am dus la Orange si mi-au spus ca trebuie dus headsetul cu tot cu telefonul. Cica in mare parte e vina apple ca nu-i lasa sa deschida dispozitivul.

Poate asa o fi, dar atat timp cat telefonul trebuie sa stea o saptamana la service-ul lor, sunt de incredere?

atita timp cit iti dau alt aparat in timpul ala… sa zicem ca e ok
apple ii lasa sa faca ce vor ei, mie asa mi-au zis
ia intreaba-i, cu cine au vorbit ei de acolo, si nu le-a dat voie?
sau poate ca nu se pricep…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

@para: Au incercat si cu alt iphone, dar au spus ca nu pot sa stie sigur daca e ceva neinregula si cu telefonul. Treaba romaneasca…
HS-ul asta imi place ca are telecomanda utila. Putine casti se gasesc in ro si au telecomanda compatibila cu iphone. O sa-mi iau pana la urma dar atat timp cat e in garantie si stiu ca la un Apple Store iti shchimba castile stricate fara nici o intrebare, am zis sa incerc,

@dacuBurebista: Da, au zis ca imi lasa un telefon in schimb. Dupa cum vorbea, nu cred ca am fost primul care a venit cu probleme la iphone. Asa cica e procedura.
Mie mi-au spus ca apple nu le-a dat nici o instructiune de deschidere a telului.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
andreimg - 08 Ianuarie 2009 11:26 PM

Pai tu nu ai primit garantia pe casti in sine, ci ai primit garantia pe intreg pachetul iPhone 3G.
Ei nu sunt autoziati sa testeze castile tale, nici sa-si de-a cu parerea, nici sa decida daca aceste casti nu functioneaza dintr-o problema proprie sau dintr-o problema asociata telefonului furnizat de ei.
Cei de la Orange Shop sunt niste intermediari, nu ei reprezinta service-ul in sine.
Trebuie sa lasi telefonul in garantie o saptamana pentru ca dureaza: se preia device-ul azi, maine ajunge in service, dupa o alta zi se uita cineva la el, dupa o alta zi se ia decizia de inlocuire/reparare si dupa o zi, doua iti expediaza produsul.

Eu zic sa testezi castile pe un alt iPhone. Daca nici pe altul nu functioaneaza, atunci nu telefonul tau e de vina (ceva legat de partea soft) ci castile in sine s-au defectat; lucru pe care il vor constata si ei si iti vor inlocui castile. In prealabil iti vor face o resoftare la telefon, asa ca fa-ti un back-up.

[ Modificat: 09 Ianuarie 2009 12:01 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

@Ǻﭏdяei: Si eu si ei au testat castile cu alt iphone. Sunt defecte.
Normal ca fac restore. Nu ma supara si daca ar constanta ceva defect si cu iphone-ul atata timp cat dau unul nou.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

Cu siguranta iPhoan-ele nu se desfac la Orange.
Daca se remediaza situatia din soft e ok…daca nu se schimba.

Semnătură 

  S⃣

‹‹ Problemă după resetare      Palm vs Iphone ››