1 din 3
1
Palm vs Iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

Eiii baieti , vizualizam azi gizmodo.com si citesc eu despre noua jucarie de la Palm
Ceva bazat pe pe WebOs adica XHTML, JavaScript si CSS ce vine cu un incarcator wireless, are si tastatura full QWERTY,are o chestie dragutza dock-like si alte briz brizuri dragutze
Cica va costa 200$ la abonament prin Sprint (hello , EU too please!)
si ce mai..va lasa sa vedeti voi filmuletele ...anyway intrebarea mea este : este sau nu Iphone Killer ? Eu zic ca da…

http://i.gizmodo.com/5126752/palm-pre-full-video-tours?skyline=true&s=i

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.08.08

E probabil singurul telefon aflat în competiţie directă cu iPhone, şi cred că e o alternativă serioasă. Interfaţa pare chiar mai rapidă, şi întregul sistem de operare pare mai complet decât OS X Mobile. Dacă nimeresc un preţ rezonabil, ar putea să devină foarte popular, iar cei de la Apple ar trebui să ia nişte măsuri. Mă aştept (sper) ca, în versiunea 3.0, Apple să rezolve multe dintre neajunsurile iPhone-ului.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

au zis ca va fi 200$ la abonament cu Sprint faza e ca in Music Player sau cum naiba se cheama aplicatia lor se misca cam greu lucrurile daca aveai si in fundal cateva aplicatii deschise..
Oricum daca-l fac global atunci chiar vad un competitor direct la iPhone

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nu am rabdare sa ma uit la alea…..ma calca pe nervi distrusa aia care vb…..e incredibil de proasta zici ca prezinta niste farduri prietenelor ei. TACI DRAQ!
Si acum sa revenim…..arata nasol….nu imi place de nici o culoare….tot iPhone rulz….nu mi se pare un iPhone killer deloc….inca imprumuta lucruri de la el asa ca nu ma impresioneaza. Dar asta e parerea mea sa nu imi sariti in cap. Mie imi place mai mult iPhone….si singuru telefon care o sa fie iPhone killer este urmatorul iPhone :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.08.08
Koniaku - 09 Ianuarie 2009 06:10 PM

au zis ca va fi 200$ la abonament

Nu cred că au zis ceva legat de preţ, din câte am citit până acum.

În articolul de aici se menţionează asta:

The biggest unknown is price, which went unmentioned during the demo. My assumption is that Palm (PALM) would try to take market share by coming in significantly lower than the $200 or so Apple wants for its iPhone. But when I ran that theory by Palm CEO Ed Colligan, he looked at me liked I’d peed on his rug. “Why would we do that when we have a significantly better product,” he asked, then walked away.

Eu nu pot să deduc decât că preţul va fi mai mare decât sperăm.

Mă mai deranjează şi faptul că memoria nu e extensibilă şi că există, în prezent, o singură variantă, cea de 8GB. Am mai observat că, la prezentare, au ţinut morţiş să sublinieze că bateria poate fi înlocuită cu uşurinţă.  LOL
Aici e înregistrat tot evenimentul: http://www.pocketables.net/2009/01/palm-pre-webos.html

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Draguta interfata telefonului, dar mai are muuult pana cand ajunge un posibil iphone killer, dupa parerea mea.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

sper sa ia masuri jobs:(

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

n-am vazut, pina acuma, nici un device ‘apple killer’...
doar lucruri care tind catre designul si funtionalitatea imaginata de apple
wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.08.06

Neah, nu e iPhone killer insa cu singuranta e Android G1 killer. Chiar ma bucur pentru Palm, sper sa-si revina cu adevarat, ieri actiunea a crescut de la 1.15$ la 4.45$ (DA, de 3 ori)!

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Interfata arata mai bine, mult mai bine decat la orice alt device care se vrea, cica, un iPhone Killer. Desi telefonul in sine e urat, ma repet, interfata e mult mai ok decat a altor device-uri asemanatoare. Bineinteles iPhone-ul, din punctul meu de vedere, arata si functioneaza bine.
Mai mult… iPhone-ul e foarte popular; chiar daca ar iesi pe piata un device net superior iPhone-ului… nu ar avea un succes mare din lipsa popularitatii. Popularitatea iPhone-ului va face ca orice nou device sa fie comparat cu el, iar aici viitorii competitori vor pierde.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

ma insel sau nu ca este EVDO? ca atunci…. poate aduce la noi Zappu wink

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Imi place foarte mult ca e multitasking, cateodata ma enerveaza iPhone ca trebuie sa caut o info in alta aplicatie si sa parasesc cea la care lucrez. Apple a promis Push Notifications vara trecuta, disponibil cica in 2008, suntem in 2009 si tot nimic!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 09 Ianuarie 2009 09:52 PM

n-am vazut, pina acuma, nici un device ‘apple killer’...
doar lucruri care tind catre designul si funtionalitatea imaginata de apple
wink

Asa e, ca doar CEO-ul Palm, Jon Rubinstein, e un fost angajat Apple… a participat intens la construirea iPod-ului…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu are nici un fel de importanta
acolo dreptul de proprietate e respectat, nu ca in alte tari, pline de furaciuni wink

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Nu asta spun, ca a “furat idei” de la Apple, ci intelege bine idea de functionalitate, design, usurinta de utilizare, etc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

nici o firma de calibrul ala nu sta in cunostintele unei persoane…

1 din 3
1