2 din 2
2
Marele rival al Ipod-ului
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mi se pare mie, sau Zen-ul asta este si foarte scump? Are 30 GB si costa $380 - $400, fata de un iPod de 30 GB care e $299.
Nu va detrona in nici un caz iPod-ul. Zen nu e nou, cei de la Creative se chinuie fara succes de cativa ani sa scoata produse care sa “detroneze” iPod-ul, dar nu reusesc. Degeaba adauga tot felul de prostii, maine-poimaine o sa aibe si cada cu dus. Creative si ceilalti nu inteleg ca un produs nu se cumpara numai dupa lista de features.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Are dreptate Tudor, insa eu sper ca apple sa nu se bazaza doar pe puterea brandului Ipod, da este un brand super si a fost primul asemenea produs, insa trebuie sa vina acum si sa le dea la toti peste nas, ca altfel mie teama ca concurentii vor scoate produse din ce in ce mai bune si sper ca Steve sa aibe un plan bine pus la punct in ceea ce priveste dezvoltarea Ipod-ului

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iPodul are marele avantaj al iTunes Music Store. La noi asta este zero, dar la americani si in restul tarilor unde exista asa ceva, combinatia iPod + iTMS este imbatabila.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Sunf de acord cu tine ca iTMS e un mare avantaj pt Ipod, insa sper ca Apple sa faca in asa fel incat Ipod-ul sa pastreze suprematia in domeniul mp3-playerelor si in privinta Hardware-ului si a design-ului si a soft-ului

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu cred ca poate face cineva o estimare a ce va fi aceasta piata intr-un an de zile…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
kracker - 08 Mai 2006 03:46 PM

Sunf de acord cu tine ca iTMS e un mare avantaj pt Ipod, insa sper ca Apple sa faca in asa fel incat Ipod-ul sa pastreze suprematia in domeniul mp3-playerelor si in privinta Hardware-ului si a design-ului si a soft-ului

Supremaţia în domeniul hard şi soft este relativă şi greu de estimat. De exemplu, cineva poate să considere că iPod-ul este slab dpdv hardware, pentru că nu are radio FM. Mie mi-ar fi inutil un radio FM de o calitate îndoielnică, care probabil că ar mai creşte un pic dimensiunile fizice ale iPod-ului. În schimb mie îmi place că pot conecta la un iPod diverse chestii externe, cum ar fi un iTrip, iTalk etc. La fel, unii vor ca playerul să recunoască ‘jdemii de formate audio. Eu n-am nevoie decât de MP3 şi AAC.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

sincer eu consider ipod-ul aproape perfect
pe mine nu m-ar incanta ipod-ul ala video, cel vehiculat pe net
nu mi-ar place nici daca s-ar renunta la policarbonat si la spatele cromat
deh ma deranjeaza ca se zgarie dar…

pe mine m-ar face fericit acum un ipod cu bluetooth
si cu o baterie mai buna
si nu cu fm radio si alte brizbrizuri

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

iar la soft exista mai multe variante :rockbox ipod linux etc…

2 din 2
2