problema stand-by monitor
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bailesti
Macuser din: 20.10.08

am instalat pe un imac windowsul, windows xp, cu boot camp. toate bune si frumoase pana cand am observat ca monitorul nu imi intra in stand by. in windows. v-ati mai confruntat cu aceasi problema? ce ati facut?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
djscary - 10 Ianuarie 2009 04:50 AM

am instalat pe un imac windowsul, windows xp, cu boot camp. toate bune si frumoase pana cand am observat ca monitorul nu imi intra in stand by. in windows. v-ati mai confruntat cu aceasi problema? ce ati facut?

Nu pot confirma, am tot iMac.
Ai instalat tot ce trebuie, adică driverele Apple de pe DVD-ul Leopard install? Ai mai instalat ceva, niscai aplicații care rulează în fundal? Dă detalii, nu spui nimic specific, nu se întîmplă așa în mod normal.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bailesti
Macuser din: 20.10.08

am instalat corect. nu am alte programe instalate de care zici tu. am mai intrebat si mai multi mi-au spus ca au avut aceasi problema ba chiar nu le mergeau tastele numerice la tastatura, sau la airbox nu li se lumina tastatura. ca sa nu zic ca nici la ei monitorul nu intra in stand by.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
djscary - 10 Ianuarie 2009 06:30 AM

am instalat corect. nu am alte programe instalate de care zici tu. am mai intrebat si mai multi mi-au spus ca au avut aceasi problema ba chiar nu le mergeau tastele numerice la tastatura, sau la airbox nu li se lumina tastatura. ca sa nu zic ca nici la ei monitorul nu intra in stand by.

Stop. Chestia cu tastele este cu totul altceva și a fost rezolvată prin niște update-uri, la un moment dat. Dacă „nici la ei monitorul nu intră în stand-by”, dar la alții da, tunci trebuie văzut ce se întîmplă acolo specific. Cum nu dai niciun detaliu, e imposibil de depistat cauza. Eu unul nu pot fără alte detalii.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…