Jaadu RDP fara router?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07

Pentru cei care nu stiu ce este Jaadu RDP, tin sa precizez de la inceput ca este un client RDP pentru windows.

Deci, care este problema? Problema este ca nu am router si cu toate acestea as dori sa realizez o conexiune directa RDP intre laptop si iPhone utilizind Jaadu RDP. Aproape am reusit atita ca de fiecare data cind vreau sa ma conectez de pe iPhone la laptop imi apare urmatorul mesaj de eroare: Connection resetted by server. Nu stiu ce sa mai fac ca sa remediez eroarea. Daca stie cineva o solutie il rog sa posteze.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Ai RDP activat pe PC?
Indeplinesti conditiile astea: http://www.jaadurdp.com/requirements?

- Daca da, ai incercat si Jaadu VNC? - tre sa ai un server de VNC instalat pe PC
- Daca da, ai incercat si WinAdmin? - e cel mai bun pt RDP

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07

Da am RDP activat si iPhonu il vede atita ca la conectare imi da eroarea de mai sus. Cu JaaduVNC m-am conectat, dar as vrea sa reusesc si cu RDP fiind-ca RDP are si suport pentru audio. VNC nu are audio.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Ai IP static sau dinamic? Daca ai dinamic fa-ti o intrare pe dyndns.com si incearca si asa. Eroarea de mai sus de obicei o primesti cand nu gaseste serverul de RDP (PC-ul tau).
Si inca odata incearca si WinAdmin.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

as avea si eu o intrebare legat de Jaadu…de ce merge doar daca sunt conectat la ACEEASI retea wireless? Nu merge daca sunt conectat cu iPhoneul la internet prin 3G

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB