2 din 2
2
Problema parallels si counter strike
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.08

salutare Iaru si multumesc de interes :D am incercat sa bag cd-u cu leo in windows dar nu a mers. i-am dat la fiecare componenta care cerea driver sa il caute pe cd si nik:(

Semnătură 

MacBook unibody 13,3”, Core2Duo 2,26ghz o bijuterie magica :D tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

hm. Ăsta o fi bun? http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/application_updates/bootcampupdate21forwindowsxp.html

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

iaru multumesc mult abia astept sa ajung acasa si sa il instalez poate cu updateul asta o sa mearga. ma mai gandeam la o chestie mac os nu recunoaste partitiile ntfs doar fat32 si cand am pus windowsul cu boot camp prima oara am lasat discul exact asa cum mi-l facuse boot camp-ul si dupa ce isi copia fisierele si vroia sa buteze de pe hdd imi spunea disk error. Am luat-o de la capat si tura asta am formatat partitia cu ntfs mergea perfect doar ca in mac os nu imi aparea partitia, am luat-o iar de la capat dar tura asta am reinstalat tot si leopardul si am facut din prim o partitie pentru mac os si una pentru windows fat32 imi aparea partitia in mac da la start up disk nu mi-o arata iar boot camp-ul se comporta ca si cand nu aveam windows instalat imi dadea sa instalez nu vroia sa imi dea sa fac cd cu drivere :(. Am introdus cd-ul cu leopard in windows si i-am dat sa isi ia drivere de pe cd dar nu gasea nici un driver zicea ceva de genul ca fisierele nu au formatul pentru windows sau ceva de genul….

O sa mai incerc odata astazi dupa ce instalez update-ul de la boot camp

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

un CS 1.6 care merge bine pe un Imac 2.16 cu 2 gb Ram, pe masina de mai jos nu vrea nici mort

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Cred ca MacPro-ul se simte lezat de win si de sarcina asta ingrata…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

adica ce vrei sa spui? ca iMac-ul meu e mai lipsit de personalitate? smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

La fel de lipsit ca MBP-ul meu, merg super joacele pe el!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E o eroare de la softul care face cranţ, crac şi scîrţ!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

oameni buni care e faza ca nu inteleg am fost astazi la un prieten care are un macbook pro si am incercat sa instalez windowsul pe al lui dar surprizaaa aceeasi problma in mac imi vede partitia de windows, startup disk-ul recunoaste ca am partitie de windows si windows dar boot camp nu vede imi da sa instalez windows ca si cand nici n-as avea nici windows nici alta partitie

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.04.09

Salut! sunt un jucator inrait al Urban Terror:) te-as ruga sa imi zici si mie numele tau!!!!fac parte si din clanul romanesc(singurul de fapt)  [U.T.R.] pt mai multe detalii intra pe http://www.urbanterror.ro numele meu la joc este: [U.T.R.]BlAcK_PhAnTm!!!! astept raspuns:)

2 din 2
2