iaru multumesc mult abia astept sa ajung acasa si sa il instalez poate cu updateul asta o sa mearga. ma mai gandeam la o chestie mac os nu recunoaste partitiile ntfs doar fat32 si cand am pus windowsul cu boot camp prima oara am lasat discul exact asa cum mi-l facuse boot camp-ul si dupa ce isi copia fisierele si vroia sa buteze de pe hdd imi spunea disk error. Am luat-o de la capat si tura asta am formatat partitia cu ntfs mergea perfect doar ca in mac os nu imi aparea partitia, am luat-o iar de la capat dar tura asta am reinstalat tot si leopardul si am facut din prim o partitie pentru mac os si una pentru windows fat32 imi aparea partitia in mac da la start up disk nu mi-o arata iar boot camp-ul se comporta ca si cand nu aveam windows instalat imi dadea sa instalez nu vroia sa imi dea sa fac cd cu drivere :(. Am introdus cd-ul cu leopard in windows si i-am dat sa isi ia drivere de pe cd dar nu gasea nici un driver zicea ceva de genul ca fisierele nu au formatul pentru windows sau ceva de genul….
O sa mai incerc odata astazi dupa ce instalez update-ul de la boot camp