1 din 2
1
iphone cu baterie verde, dar zice sa-l incarc
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Azi ma jucam pe iphone, scriam mesaje…etc si dintr-odata imi flaseaza sa-l bag in priza. El nici macar nu ii pe rosu. E scazuta bateria, dar inca n-a dat mesaj de 20%. De ce? ati patit? Ce sa fac? Trebuie calibrata cumva, sau?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sorinc03 - 12 Ianuarie 2009 05:11 AM

Azi ma jucam pe iphone, scriam mesaje…etc si dintr-odata imi flaseaza sa-l bag in priza. El nici macar nu ii pe rosu. E scazuta bateria, dar inca n-a dat mesaj de 20%. De ce? ati patit? Ce sa fac? Trebuie calibrata cumva, sau?

Orice asemenea mesaj sau lipsă de mesaj ar cere recalibrare. Nu spui cam ce vîrstă are bateria. Dacă are peste un an…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Pai e 3G luat de la Orange la sfarsitul lui August. Recalibrarea la iphone cum se face?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sorinc03 - 12 Ianuarie 2009 05:26 AM

Pai e 3G luat de la Orange la sfarsitul lui August. Recalibrarea la iphone cum se face?

Crec că precum la orice portabil: golită cît se poate, pînă pică de necurent, băgat rapid în priză, încărcat la refuz + 2-3 ore în plus. Altă idee nu am. Dacă e în garanție, cum pare, ar trebui să o schimbe cu una nouă, dacă se descarcă prea repede.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Pai nu se descarca prea repede…adica ma tine 2-3 zile, depinde cat si cum il folosesc. Saptamana asta am abuzat putin si l-am incarcat cand nu era pe rosu si poate de-aici problema cu mesajul. De-obicei oricum, il las la incarcat de seara pana dimineata ~ 8-9 ore…

O sa vad ce se-ntampla dupa o calibrare.

Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ajunge ca o dată pe lună să-l încarci la 100% și după aceea să se descarce complet. Uite, citește ce zic cei de la Apple. Problema ta cred că se poate rezolva cu un restart.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Partea interesanta e ca (am mai avut un topic de genul asta dar altfel suna problema) daca scriu un mesaj cuiva cand am sub 20% baterie, asteptand raspuns la mesaj cu iphone in sleep, pierde semnalul dintr-un motiv necunoscut si cand il trezesc din sleep ii ia aprox 30 de secunde sa recupereze si in maxim 1 minut primesc mesajul+un mesaj in care persoana ma-ntreaba de ce nu am semnal(nu primeste raport). Am resetat network settings si a functionat o perioada. Nu-nteleg. Asta e singura problema ce-o am cu el de la 2.1 incoace. Orice altceva pot sa fac si nu pierde semnal, doar cand astept raspuns la sms.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

E în garanție. Schimbă-l. Te alegi cu unul nou.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu zic ca este destul si ca ar trebui sa te duci cu el la orange sa le demonstrezi tot ce ne-ai povestit noua in cele doua topicuri si sa le ceri sa il schimbe pentru ca este clar ceva in neregula cu el .

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Mda…dar chiar nu se poate rezolva in nici un fel din soft? Nu mi se pare o chestie asa de grava si ar trebui sa se poata reseta cumva. Doar ca e frustrant ca o data la o anumita perioada de timp, nu primesc mesaj ca el e pe rosu…

E bine cum arata la 20%, nu?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ai incercat un simplu Restore din iTunes? Kiar zice in iTunes ca daca ai probleme cu telefonu sa ii dau un Restore. Daca pe urma inca mai face….atunci sigur e de Hardware. Avand in vedere ca e de la Orange nu ai de ce sa iti faci probleme. Dai click pe Restore inainte sa se apuce de treaba isi face BackUp dupa actuala stare si dupa finalizarea Restore iti baga toate informatiile inapoi…..sms. contacte, conturi email…nu pierzi nimik!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Si tine minte absolut toate setarile?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dap….uite aici toti pasii care sa ii urmezi ca sa fi sigur ca nu pierzi ceva important. Partea cu Restore de care iti zic e ultima mai jos “Restoring….”
http://support.apple.com/kb/HT1414

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Vad la apple pe site ca isi pierde activarea…sau cel putin asta inteleg. Daa e adevarat, cum il reactivez?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai tu il ai de la Orange….oficial….cand l-ai cumparat ti-a cerut vreo activare? Teoretic ai urma aceeasi pasi care i-ai facut si cand l-ai conectat prima oara la PC/MAC

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu pot sa dau EDIT….Deci in orice caz….daca il ai de la Orange oficial nu ai nici o problema sa dai click pe Restore. Kiar daca iti cere o activare (desi nu cred ca la noi se activeaza prin iTunes)...pe urma un drum la Orange rezolva problema. Acum depinde de tine.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

1 din 2
1