Soft pt Invatat Franceza
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Hey all ^_^

Stie cineva un soft pentru invatat franceza? (Pt mac)

Thanks in advance
iTudy

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iTudy - 13 Ianuarie 2009 02:55 AM

Hey all ^_^

Stie cineva un soft pentru invatat franceza? (Pt mac)

Thanks in advance
iTudy

La ce nivel? Mai avem una-alta…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București

Si pe mine m-ar interesa. De la nivel zero-zero, pentru cineva care nu a invatat niciodata.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xela - 13 Ianuarie 2009 03:17 AM

Si pe mine m-ar interesa. De la nivel zero-zero, pentru cineva care nu a invatat niciodata.

Pentru nivel zero-zero, la iStyle și la Noumax au manuale pt copii făcute de Multimedia, o firmă – se pare singura de la noi – care face cd-uri edu mac-windows.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

M-ar interesa şi pe mine un soft pentru un nivel mediu spre avansat. Ştiţi, aveţi?
Limba franceză, dar şi limba engleză.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

La ce nivel? Mai avem una-alta… 

De la 0.

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Artistul - 13 Ianuarie 2009 03:24 AM

M-ar interesa şi pe mine un soft pentru un nivel mediu spre avansat. Ştiţi, aveţi?
Limba franceză, dar şi limba engleză.

Fraților, toate librăriile (mari cel puțin) sînt pline de diverse manuale, de diverse niveluri, toate cu CD-uri. De ex., pt fi-mea am luat Tire Lire, manual cu cd pt clasa a 3-a. Merg pe mac precum și pe PC. Eu am cd-urile, dar musai și manualul, că așa se face, ai textu, asculți sonoru.
Și pe net găsiți zeci de manuale, multe se pot comanda prin poștă, sînt așa de multe că nici nu știu ce să vă recomand.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

A incercat cineva Rosetta Stone? http://www.rosettastone.co.uk/personal/languages

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cr0k0 - 13 Ianuarie 2009 03:58 PM

A incercat cineva Rosetta Stone? http://www.rosettastone.co.uk/personal/languages

Nu, deoarece prețul este descurajant. Din păcate, nu există nicio metodă care, pusă noaptea sub pernă, te face dimineața știutor, după ce te trezești. Limbile străine se învață cu efort și cu ceva talent.
Eu mă gîndeam la soluții mult mai simple și mai ieftine, nu la manuale care costă 130 lire sterline și mai mult. Cam costisitor, nu crezi?

[ Modificat: 13 Ianuarie 2009 04:17 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

Ieftin intr-adevar nu e, dar poate fi cumparat si de la magazine second-hand (cele din golful piratilor), unde preturile sunt acceptabile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

în librării, nu mai intrați? doar în cele virtuale vreți să vă petrceți viața?
smile

‹‹ iWork 09      Limba Romana in Pages 09 ››