deci am un pb g4 1,67ghz cu mac os x 10.4.6 si un i Mac intel coreduo.
Ambele sunt conectate la internet printr-o retea (base station :Zyxel).
eu vreau sa transfer fisiere de pe unul pe altul fara probleme, imagini, muzica etc. cum fac asta wireless?
In mod normal ar trebui sa te duci in Finder>Network si acolo sa vezi toate computerele din retaua wireless. Faci apoi mount la HDD care te intereseaza si apoi drag&drop;.
Da-i “Conessione”... ar trebui sa-ti ceara username/pass.
Apropo, asigura-te ca pe ambele computere ai bifat “Personal File Sharing” la System Preferences -> Sharing -> Services (nu stiu cum se zice la toate astea in italiana )
am dat pe conessione dar nu merge e ca la win cand ai un buton sters ca nu te lasa sa dai click pe el, idem aici, eu am dat ma-m dus in system preferences/ internet-network/ sharing/
uite si asta
pe imac imi zice ceva de remote apple desktop ...da habar n-am ce vrea sa zica mai incerc in seara asta ca-l am la servici si o sa scriu ce am facut.
asa le aveam pe power book, si asa le am si pe imac sunt sigur, mai incerc invers de pe imac pe powerbook sa vad, deci eu trebuie sa dau click pe conect,butonul ala de sub iconul respectiv?
Da, trebuie sa dai click pe butonul “Conessione” si el o sa-ti ceara user/pass.
Sau mai poti incerca asa: in Finder dă “Vai -> Conessione al server” şi la “Indirizzo del server” scrie IP-ul celuilalt computer.